Γεγονός

 • Camp προετοιμασίας και παράλληλα γνωριμίας στα τέσσερα από πέντε αθλήματα του Μοντέρνου Πεντάθλου

  22/08/2017 - Camp προετοιμασίας και παράλληλα γνωριμίας στα τέσσερα από πέντε αθλήματα του Μοντέρνου Πεντάθλου

  Πραγματοποιείται από την Τρίτη 22 Αυγούστου μέχρι την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου ΓΣ Καμπ προετοιμασίας και παράλληλα γνωριμίας στα τέσσερα από πέντε αθλήματα του Μοντέρνου Πεντάθλου (τρέξιμο, κολύμβηση, ξιφασκία και σκοποβολή).

  Το προπονητικό αυτό δεκαήμερο γίνεται σε συνεργασία του "Συλλόγου των Ολυμπιονικών" με την Ομοσπονδία του αθλήματος (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου) και παίρνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από τουλάχιστον τέσσερα σωματεία (Παναθηναϊκός ΑΟ, ΝΟ Πεύκης-Λυκόβρυσης, ΑΣΞ Ακρίτες και Πανελλήνιος ΓΣ).

  Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται κάτι ανάλογο στο συγκεκριμένο πολύ-άθλημα και στόχο έχει, όχι μόνο να διακριθούν οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των ηλικιών τους (θα γίνουν μέσα στο φθινόπωρο), αλλά να δημιουργήσουν και τις βάσεις ώστε, ως μέλη των Εθνικών ομάδων, να έχουν επιτυχίες τα επόμενα χρόνια και σε διεθνές επίπεδο.

  Κοντά στους νέους αθλητές και αθλήτριες του Μοντέρνου Πεντάθλου βρίσκεται καθημερινά και ο πρωταθλητής ανδρών τα τελευταία χρόνια και κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο Μοντέρνο Πένταθλο, Αλέξανδρος Πανταζίδης.

  Την πρώτη μέρα του Καμπ επισκέφθηκε τους αθλητές και τις αθλήτριες του μοντέρνου πεντάθλου στη διάρκεια της προπόνησης τους στην κολύμβηση ο "αργυρός" Ολυμπιονίκης μας Σπύρος Γιαννιώτης, επικεφαλής του τμήματος κολύμβησης του Πανελλήνιου ΓΣ.

  όλα τα αθλήματα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia