ΑΡΧΙΚΗ

Πανελληνιοσ

O αρχαιότερος αθλητικός σύλλογος της Ελλάδας

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

O “Βασιλιάς, έπεσε”…

Ο Πέτρος Κολυβάς, παράγοντας επί 50 χρόνια του Συλλόγου μας και έφορος του σκακιστικού τμήματος για περισσότερα από 35 χρόνια δεν είναι πιά μαζί μας.

Read More »

Ο σύλλογος των Ολυμπιονικών

O αρχαιότερος αμιγώς αθλητικός σύλλογος της Ελλάδας.

Ο Πανελλήνιος σήμερα:

• Καλλιεργεί 22 ακαδημίες αθλημάτων (στίβος, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, τένις, ρυθμική γυμναστική, ενόργανη γυμναστική, κολύμβηση, μίνι ποδόσφαιρο, τοξοβολία, μπαλέτο, καράτε, πυγμαχία, ξιφασκία, μοντέρνο πένταθλο, τζούντο, πινγκ πονγκ, άρση βαρών, σκάκι).

• Στον Σύλλογο απασχολούνται 70 προπονητές και 15 εργαζόμενοι ως διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.

• Περισσότερα από 2.000 παιδιά και νέοι από τις γειτονικές συνοικίες της Αθήνας αλλά και από απομακρυσμένες σχετικά περιοχές αθλούνται στις ακαδημίες μας.

• Το 30% των παιδιών που αθλούνται στον Σύλλογο είναι παιδιά μεταναστών. Ο αριθμός αθλητών από οικογένειες μεταναστών στα αγωνιστικά τμήματα του Πανελληνίου είναι σημαντικός.

• Πολλοί φορείς και οργανώσεις ζητούν να δεχθεί ο Πανελλήνιος ασυνόδευτα παιδιά ή παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες για δωρεάν άθληση.

• Οι εγκαταστάσεις παραχωρούνται αρκετές φορές για τη διεξαγωγή διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων ή αγώνων από διάφορους φορείς, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τον Σύλλογο.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΙ