Παράταση για τις υποβολές αιτήσεων στη σχολή προπονητών

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΤ:

Περισσότερα...

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2018

Η ενημέρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας:

Σας ενημερώνουμε ότι όποιος μαθητής-τρια / αθλητής-τρια επιθυμεί να μετακινηθεί δωρεάν με λεωφορείο που προσφέρει η Ε.Ο.Τ., προς την πόλη διεξαγωγής του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Τοξοβολίας ( Χαλκίδα) μπορεί να επικοινωνεί με τον υπεύθυνο αγώνα, κο Μπαλιάμη Νικόλαο στο παρακάτω κινητό τηλέφωνο 6973726426.

Γραμματεία ΕΟΤ

Βραβεύονται οι καλύτεροι του 2017

Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες και τα Σωματεία της Ομοσπονδίας μας, για το έτος 2017, καθώς και Υποστηρικτές της Ε.Ο.Τ., θα βραβευθούν την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:30, στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Λεωφόρος Δημητρίου Βικέλα 52, 152 33 - Χαλάνδρι), στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του 2ου ορόφου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η παραδοσιακή κοπή πίτας. (συνέχεια)

Περισσότερα...

Αγώνας Ανοιχτού Χώρου (ΟΑΚΑ, 31/3-1/4)

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα ανοιχτού χώρου, που θα διεξαχθεί τελικά στο Ανοιχτό Ολυμπιακό Προπονητήριο στο ΟΑΚΑ και όχι στη Χαλκίδα, το διήμερο 31/3-1/4. (συνέχεια)

Περισσότερα...

Ακύρωση προπονήσεων στο ΟΑΚΑ λόγω Εθνικής και ΑΕΚ

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, λόγω δυο έκτακτων ποδοσφαιρικών αγώνων στο Κεντρικό Στάδιο , την Τετάρτη 21/3/18 μεταξύ ΑΕΚ και Παναιτωλικού και Παρασκευή 23/3/18 μεταξύ Εθνικής Ελλάδας και Ελβετίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία προπόνηση στο Κεντρικό Στάδιο τις ημέρες αυτές.

Ακύρωση προπονήσεων στο ΟΑΚΑ για τις 16/3

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΑΚΑ, λόγω έκτακτου φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ ΑΕΚ και Λαμίας (18:00) στο Κεντρικό Στάδιο του ΟΑΚΑ σήμερα Παρασκευή 16/3/8, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις στο κλειστό προπονητήριο του Κεντρικού Σταδίου.

Λειτουργία προπονητηρίων ΟΑΚΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΤ:

«Σας ενημερώνουμε ότι τα προπονητήρια τοξοβολίας στο Ο.Α.Κ.Α. ( Ανοιχτό & Κλειστό ) αυτή την εβδομάδα θα λειτουργήσουν και τα δύο από τις 16:00μ.μ.-20:00μ.μ.

Την επόμενη  εβδομάδα από την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 θα λειτουργεί μόνο το Ανοιχτό προπονητήριο τοξοβολίας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ράπτης Νικόλαος

O Α΄ Αντιπρόεδρος»

Αγώνας ανοιχτού χώρου (ΟΑΚΑ, 17&18/3)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Ο.Α.Κ.Α., Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 (συνέχεια)

Περισσότερα...

Πρωτιές και διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ! (φωτο)

Πολλές κορυφές και διακρίσεις κατέκτησαν οι αθλητές του Π.Γ.Σ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 24&25 Φεβρουαρίου 2018! (συνέχεια)

Περισσότερα...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου - ΟΑΚΑ (24/25 Φεβρουαρίου)

Ακολουθεί η προκήρυξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου στο ΟΑΚΑ στις 24/25 Φεβρουαρίου (συνέχεια):

Περισσότερα...

Ωρολόγιο πρόγραμμα Κυριακής 4/2 (Ναύπλιο, Αγώνες Κλειστού Χώρου)

Ακολουθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου για τους αγώνες κλειστού χώρου που θα διεξαχθούν στο Ναύπλιο:

Περισσότερα...

Αγώνες Κλειστού Χώρου στο Ναύπλιο (3/4 Φεβρουαρίου)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας διαμοίρασε την προκήρυξη των Αγώνων Κλειστού Χώρου που θα διεξαχθούν στο Ναύπλιο στις 3 & 4 Φεβρουαρίου 2018.

Αναλυτικά:

Περισσότερα...

Αλλαγές στο πρόγραμμα Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ λόγω ΑΕΚ

H Eλληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας ενημέρωσε για την διαθεσιμότητα της αίθουσας του ΟΑΚΑ για αγώνες και εκδηλώσεις μέσα στο μήνα Φεβρουάριο, αφού οι αγώνες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, που χρησιμοποιεί ως έδρα τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, αναγκαστικά οδηγούν σε αλλαγές στο πρόγραμμα, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Αγώνων Κλειστού Χώρου (ΟΑΚΑ, 20-21 ΙΑΝ)

Ακολουθεί η ενημέρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας για το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των Αγώνων Κλειστού Χώρου, που θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2018:

Περισσότερα...

Αγώνας Κλειστού Χώρου στο ΟΑΚΑ (20/21 ΙΑΝ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Α΄& Β΄ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ & ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ / ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ / ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄- ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ

Ο.Α.Κ.Α., Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας προκηρύσσει τον αγώνα Κλειστού Χώρου :

Α΄& Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας :  2Χ18μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου

& Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών : 

 • 2Χ18μ. ηλικιακών κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων / Παμπαίδων – Πανκορασίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου 
 • 2Χ15μ. ηλικιακής κατηγορίας Παμπαίδων Β΄- Πανκορασίδων Β΄ Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα « Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ – Sports Hall » στο Ο.Α.Κ.Α., το Σάββατο 20 & την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018.

Γενικές Διατάξεις :

1. Ο αγώνας θα είναι ατομικός σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επίσημοι τοξότες-τριες σωματείων της Ε.Ο.Τ. οι οποίοι ανήκουν στην αντίστοιχη αγωνιστική κατηγορία του αθλήματος, έχουν ισχύουσα Αθλητική Ταυτότητα ή θεωρημένο Δελτίο Υγείας από γιατρό σε ισχύ & έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το έτος 2018.

3. Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος AMS έως την Τρίτη 16/01/2018.

4. Ενστάσεις υποβάλλονται στον Πρόεδρο των Κριτών ή τον Υπεύθυνο του αγώνα με παράβολο 100 ευρώ μόνο γραπτώς από τους αρχηγούς των ομάδων ή τον εκπρόσωπο των σωματείων.

5. Σε περίπτωση μη συμμετοχής αθλητών οι οποίοι είχαν δηλωθεί και δεν ακυρώθηκε εμπρόθεσμα η συμμετοχή τους, ισχύει η εγκύκλιος Ε.Ο.Τ.: 2016-1.

6. Οι κατηγορίες των αθλητών – τριών, ηλικιακά έχουν ως εξής : Νέοι Άνδρες – Νέες Γυναίκες : έως 20 ετών, γεννημένοι από το έτος 1998 έως το 2010 Έφηβοι – Νεάνιδες : έως 17 ετών, γεννημένοι από το έτος 2001 έως το 2010 Παίδες – Κορασίδες : έως 14 ετών, γεννημένοι από το έτος 2004 έως το 2010 Παμπαίδες - Πανκορασίδες : έως 12 ετών, γεννημένοι από το έτος 2006 έως το 2010 Παμπαίδες Β΄- Πανκορασίδες Β΄ : έως 10 ετών, γεννημένοι από το έτος 2008 έως το 2010

7. Η Αγωνόδικος επιτροπή εκδικάζει πιθανές ενστάσεις.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ :

1. Ο αγώνας γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Εγκύκλιοι Ε.Ο.Τ. έτους 2016 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα.

2. Τα πρόσωπα στόχων ( target faces ) του αγώνα θα είναι τριπλά κάθετα για την Α΄ αγωνιστική κατηγορία στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου.

3. Τα πρόσωπα στόχων ( target faces ) του αγώνα θα είναι μονά 40Χ40εκ. για τη Β΄ αγωνιστική κατηγορία στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου. Στην περίπτωση που αθλητής/τρια Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας, επιθυμεί να αγωνιστεί σε τριπλό κάθετο πρόσωπο στόχου ( target face ), θα πρέπει να δηλωθεί στην Ε.Ο.Τ. εγγράφως από το σωματείο στο οποίο ανήκει μέχρι την Πέμπτη 18/01/2018 και ώρα 15:00.

4. Τα πρόσωπα στόχων ( target faces ) του αγώνα Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών θα είναι μονά 40Χ40εκ. στην ηλικιακή κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, 80Χ80εκ. στην ηλικιακή κατηγορία Παμπαίδων – Πανκορασίδων και 122εκ. στην ηλικιακή κατηγορία Παμπαίδων Β΄- Πανκορασίδων Β΄ Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου.

5. Στον αγώνα ισχύει παράβολο συμμετοχής ύψους 15 ευρώ.

Όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες καθώς και το παράβολο συμμετοχής θα πρέπει να έχει εξοφληθεί με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ε.Ο.Τ. ( αντίγραφο που να αναγράφεται η αιτιολογία και το όνομα του σωματείου ή και αθλητή πρέπει να αποσταλεί στην Ε.Ο.Τ. ), το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 18/01/2018 και ώρα 15:00.

Το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.

O A’ Αντιπρόεδρος

Νικόλαος Ράπτης

Αγωνιστικό πρόγραμμα 2018

Ακολουθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2018, όπως το κοινοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας στους συλλόγους.

kalentari1

kalentari2

kalentari3

Ακύρωση προπονήσεων στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (9/1)

Λόγω του αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και Παναιτωλικού την Τρίτη 9 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ (19.30), για το ποδοσφαιρικό Κύπελλο Ελλάδας, η Ελληνική Ομοσποδνία Τοξοβολίας  ενημέρωσε τους συλλόγους πως δεν θα πραγματοποιηθεί καμία προπόνηση τόσο στο Κεντρικό Στάδιο, όσο και στην Αίθουσα Κασιμάτη.

Ακύρωση προπονήσεων στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 11/12

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας ενημέρωσε συλλόγους και αθλητές πως μετά από απόφαση της διοίκησης του ΟΑΚΑ, ακυρώνονται οι προπονήσεις στο κλειστό προπονητήριο του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, λόγω του αγώνα της ΑΕΚ με την Κέρκυρα για τη 14η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Superleague Σουρωτή.

Πρόγραμμα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μικρών Κατηγοριών (ΟΑΚΑ 10/12)

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 2017 ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ / ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ / ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄- ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ Ο.Α.Κ.Α., Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Αγώνων Κλειστού Χώρου (ΟΑΚΑ 9/12)

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Β΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α – Γ / ΝΑ – ΝΓ / Ε – Ν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ BAREBOW, LONGBOW, INSTINCTIVE & TRADITIONAL ΤΟΞΟΥ

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Αγώνα Κλειστού Χώρου ΟΑΚΑ (2 & 3/12)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το διήμερο 2-3/12 στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά:

Περισσότερα...

Προκήρυξη Αγώνα ΟΑΚΑ (10/12)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 2017

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Αγώνων Τοξοβολίας στο Ναύπλιο (25/11)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας:

Περισσότερα...

Προκήρυξη Αγώνα Κλειστού Χώρου (ΟΑΚΑ, 2/3 Δεκεμβρίου)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Α΄& Β΄ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ & ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ / ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ / ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄- ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ

Ο.Α.Κ.Α., Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας προκηρύσσει τον αγώνα Κλειστού Χώρου:

Περισσότερα...

Αγώνας Κλειστού Χώρου στο Ναύπλιο (25/11)

Ακολουθεί η προκήρυξη της EOT για τον αγώνα Κλειστού Χώρου barebow, longbow, instinctive & traditional τόξου στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου, για άνδρες και γυναίκες, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Αγώνων Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Α ́ & Β ́ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α – Γ / ΝΑ – ΝΓ / Ε – Ν
& ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Π – Κ / ΠΠ – ΠΚ / ΠΠΒ ́- ΠΚΒ ́

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ
Αγία Τριάδα Ναυπλίου, Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Σας αποστέλλουμε το ωρολόγιο πρόγραμμα του αγώνα Κλειστού Χώρου Α ́ & Β ́ αγωνιστικής
κατηγορίας ηλικιακών κατηγοριών Α – Γ / ΝΑ – ΝΓ / Ε –Ν & Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών Π – Κ /
ΠΠ – ΠΚ / ΠΠΒ ́- ΠΚΒ ́ ολυμπιακού & σύνθετου τόξου, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό
Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας του Δήμου Ναυπλιέων, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ - ΤΡΙΕΣ

ΣΕΙΡΑ AB/CD

10:00 – 10:45 Έλεγχος Εξοπλισμού
10:45 – 11:15 Δοκιμαστικές βολές
11:15 – 12:45 Α ́ ΓΥΡΟΣ
12:45 – 13:15 Διάλειμμα
13:15 – 14:45 Β ́ ΓΥΡΟΣ
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Μέχρι την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 14:00 μπορούν να γίνονται δεκτές ακυρώσεις
ή προσθήκες συμμετοχών στο e-mail της Ε.Ο.Τ., όπου θα αναφέρεται το όνομα, το σωματείο
και η κατηγορία που θα αγωνίζεται ο αθλητής/τρια.

Διευκρινίζεται ότι για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας στους αγώνες Τοξοβολίας, θα τηρηθεί
αυστηρά ο διεθνής κανονισμός : Αθλητής που θα χρησιμοποιεί τεχνική ανοίγματος του
τόξου, τέτοια που σε περίπτωση ακούσιας άφεσης θα προκαλεί βολή εκτός των ορίων
ασφαλείας του γηπέδου, θα προειδοποιείται μία φορά και σε περίπτωση επανάληψης του
ιδίου σφάλματος, θα αποβάλλεται από τους κριτές άμεσα από τον αγώνα.
Όσοι αθλητές – τριες δεν έχουν παραλάβει ακόμη την αθλητική τους ταυτότητα, θα
προσκομίσουν το Δελτίο Υγείας τους κατά τον έλεγχο εξοπλισμού.

2

Επιτροπές :
 Οργανωτής : Ε.Ο.Τ., Δήμος Ναυπλιέων, Αθλητικός Όμιλος Μέρμπακα.
 Υπεύθυνος αγώνα : Χωρίκης Νικόλαος.
 Αγωνόδικος : Καρμοίρης Χρήστος, Λέκκα Κωνσταντίνα, Τζουμάκου Μάγδα,
Πλατογιάννη Δήμητρα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Δρ. Πέτρος Συναδινός Έβελυν Παπαδοπούλου

Πρόγραμμα Αγώνων OΑΚΑ (11&12 Νοεμβρίου 2017)

Παρατίθεται το ωρολόγιο πρόγραμμα αγώνων κλειστού χώρου για την τοξοβολία στο ΟΑΚΑ κατά το διήμερο 11&12 Νοεμβρίου 2017 για την Α ́ & Β ́ αγωνιστική κατηγορία ηλικιακών κατηγοριών Α – Γ / ΝΑ – ΝΓ / Ε –Ν & Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών Π – Κ / ΠΠ – ΠΚ / ΠΠΒ ́- ΠΚΒ ́ ολυμπιακού & σύνθετου τόξου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας:

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Α ́ & Β ́ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α – Γ / ΝΑ – ΝΓ / Ε – Ν
& ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Π – Κ / ΠΠ – ΠΚ / ΠΠΒ ́- ΠΚΒ ́

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ
Ο.Α.Κ.Α., Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Σας αποστέλλουμε το ωρολόγιο πρόγραμμα του αγώνα Κλειστού Χώρου Α ́ & Β ́ αγωνιστικής
κατηγορίας ηλικιακών κατηγοριών Α – Γ / ΝΑ – ΝΓ / Ε –Ν & Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών Π – Κ /
ΠΠ – ΠΚ / ΠΠΒ ́- ΠΚΒ ́ ολυμπιακού & σύνθετου τόξου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα
« Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ – Sports Hall » στο Ο.Α.Κ.Α., το Σάββατο 11 & την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017
Α ́ ΒΑΡΔΙΑ

Β ́ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α – Γ / ΝΑ – ΝΓ / Ε – Ν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

ΣΕΙΡΑ AB/CD

09:00 – 09:45 Έλεγχος Εξοπλισμού
09:45 – 10:15 Δοκιμαστικές βολές
10:15 – 11:45 Α ́ ΓΥΡΟΣ
11:45 – 12:15 Διάλειμμα
12:15 – 13:45 Β ́ ΓΥΡΟΣ
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Β ́ ΒΑΡΔΙΑ

Α ́ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α – Γ / ΝΑ – ΝΓ / Ε – Ν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

ΣΕΙΡΑ AB/CD

14:00 – 14:45 Έλεγχος Εξοπλισμού
14:45 – 15:15 Δοκιμαστικές βολές
15:15 – 16:45 Α ́ ΓΥΡΟΣ
16:45 – 17:15 Διάλειμμα
17:15 – 18:45 Β ́ ΓΥΡΟΣ
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
_________________________________________________________________________________

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Α ́ & Β ́ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α – Γ / ΝΑ – ΝΓ / Ε – Ν ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ
Π – Κ / ΠΠ – ΠΚ / ΠΠΒ ́- ΠΚΒ ́ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ

ΣΕΙΡΑ AB/CD

09:00 – 09:45 Έλεγχος Εξοπλισμού
09:45 – 10:15 Δοκιμαστικές βολές
10:15 – 11:45 Α ́ ΓΥΡΟΣ
11:45 – 12:15 Διάλειμμα
12:15 – 13:45 Β ́ ΓΥΡΟΣ
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

2


Διευκρινίζεται ότι για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας στους αγώνες Τοξοβολίας, θα τηρηθεί
αυστηρά ο διεθνής κανονισμός : Αθλητής που θα χρησιμοποιεί τεχνική ανοίγματος του
τόξου, τέτοια που σε περίπτωση ακούσιας άφεσης θα προκαλεί βολή εκτός των ορίων
ασφαλείας του γηπέδου, θα προειδοποιείται μία φορά και σε περίπτωση επανάληψης του
ιδίου σφάλματος, θα αποβάλλεται από τους κριτές άμεσα από τον αγώνα.
Όσοι αθλητές – τριες δεν έχουν παραλάβει ακόμη την αθλητική τους ταυτότητα, θα
προσκομίσουν το Δελτίο Υγείας τους κατά τον έλεγχο εξοπλισμού.

Επιτροπές :
 Οργανωτής : Ε.Ο.Τ..
 Υπεύθυνη αγώνα : Χαμηλοθώρη Άννα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας


Δρ. Πέτρος Συναδινός Έβελυν Παπαδοπούλου

Προκήρυξη αγώνα κλειστού χώρου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (Α΄& Β΄ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ) / Ναύπλιο, Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Α΄& Β΄ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ & ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ / ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ / ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄- ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ Αγία Τριάδα Ναυπλίου, Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Αθλητικό Όμιλο Μέρμπακα προκηρύσσει τον αγώνα Κλειστού Χώρου :

Α΄& Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας :  2Χ18μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου

& Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών :  2Χ18μ. ηλικιακών κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων / Παμπαίδων – Πανκορασίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου  2Χ15μ. ηλικιακής κατηγορίας Παμπαίδων Β΄- Πανκορασίδων Β΄ Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας του Δήμου Ναυπλιέων, το Σάββατο 18 & την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

Γενικές Διατάξεις :

1. Ο αγώνας θα είναι ατομικός σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επίσημοι τοξότες-τριες σωματείων της Ε.Ο.Τ. οι οποίοι ανήκουν στην αντίστοιχη αγωνιστική κατηγορία του αθλήματος, έχουν ισχύουσα Αθλητική Ταυτότητα ή θεωρημένο Δελτίο Υγείας από γιατρό σε ισχύ & έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το έτος 2017.

3. Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος AMS έως την Τρίτη 14/11/2017.

4. Ενστάσεις υποβάλλονται στον Πρόεδρο των Κριτών ή τον Υπεύθυνο του αγώνα με παράβολο 100 ευρώ μόνο γραπτώς από τους αρχηγούς των ομάδων ή τον εκπρόσωπο των σωματείων.

5. Σε περίπτωση μη συμμετοχής αθλητών οι οποίοι είχαν δηλωθεί και δεν ακυρώθηκε εμπρόθεσμα η συμμετοχή τους, ισχύει η εγκύκλιος Ε.Ο.Τ.: 2016-1.

6. Οι κατηγορίες των αθλητών – τριών, ηλικιακά έχουν ως εξής : Νέοι Άνδρες – Νέες Γυναίκες : έως 20 ετών, γεννημένοι από το έτος 1997 έως το 2009 Έφηβοι – Νεάνιδες : έως 17 ετών, γεννημένοι από το έτος 2000 έως το 2009 Παίδες – Κορασίδες : έως 14 ετών, γεννημένοι από το έτος 2003 έως το 2009 Παμπαίδες - Πανκορασίδες : έως 12 ετών, γεννημένοι από το έτος 2005 έως το 2009 Παμπαίδες Β΄- Πανκορασίδες Β΄ : έως 10 ετών, γεννημένοι από το έτος 2007 έως το 2009

7. Η Αγωνόδικος επιτροπή εκδικάζει πιθανές ενστάσεις. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ :

1. Ο αγώνας γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Εγκύκλιοι Ε.Ο.Τ. έτους 2016 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα.

2. Τα πρόσωπα στόχων ( target faces ) του αγώνα θα είναι τριπλά κάθετα για την Α΄ αγωνιστική κατηγορία στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου.

3. Τα πρόσωπα στόχων ( target faces ) του αγώνα θα είναι μονά 40Χ40εκ. για τη Β΄ αγωνιστική κατηγορία στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου. Στην περίπτωση που αθλητής/τρια Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας, επιθυμεί να αγωνιστεί σε τριπλό κάθετο πρόσωπο στόχου ( target face ), θα πρέπει να δηλωθεί στην Ε.Ο.Τ. εγγράφως από το σωματείο στο οποίο ανήκει μέχρι την Τετάρτη 15/11/2017 και ώρα 15:00.

4. Τα πρόσωπα στόχων ( target faces ) του αγώνα Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών θα είναι μονά 40Χ40εκ. στην ηλικιακή κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, 80Χ80εκ. στην ηλικιακή κατηγορία Παμπαίδων – Πανκορασίδων και 122εκ. στην ηλικιακή κατηγορία Παμπαίδων Β΄- Πανκορασίδων Β΄ Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου.

5. Στον αγώνα ισχύει παράβολο συμμετοχής ύψους 12 ευρώ το οποίο θα καταβληθεί στον διοργανωτή σύλλογο πριν την έναρξη του αγώνα και όχι στην Ε.Ο.Τ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 Β΄ αγωνιστική κατηγορία Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων ολυμπιακού & σύνθετου τόξου Παίδες – Κορασίδες / Παμπαίδες – Πανκορασίδες / Παμπαίδες Β΄- Πανκορασίδες Β΄ ολυμπιακού & σύνθετου τόξου

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 Α΄ αγωνιστική κατηγορία Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων ολυμπιακού & σύνθετου τόξου

Το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Δρ. Πέτρος Συναδινός

Η Γενική Γραμματέας 

Έβελυν Παπαδοπούλου

Προκήρυξη αγώνα Ανοιχτού Πρωταθλημάτος ΑΧ 2017, Βριλήσσια, 22&23/7/17

Δείτε αναλυτικά

Προκήρυξη αγώνα τοξοβολίας πεδίου TFG ΠΥΡΡΟΣ 2017, Δαφνούλα Ιωαννίνων, 29/7/17

Δείτε αναλυτικά

Προκήρυξη αγώνων ΑΧ, Βριλήσσια, 15&16/7/17

Δείτε αναλυτικά

Προκήρυξη τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Τοξοβολίας ΑΧ, κατηγ. ΝΑ-ΝΓ/ΕΝ, 1-2/7/17, Βριλήσσια

Δείτε αναλυτικά

Τελικά Αποτελέσματα Greek Cup leg 1-2-3

Δείτε τους πίνακες με τα αποτελέσματα

Ωρολόγιο πρόγραμμα αγώνα ΑΧ, ΟΑΚΑ, 24 & 25/6/17

Δείτε αναλυτικά

Σύνθεση Εθνικής Ομάδας Νέων, για το 2ο σκέλος Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Νέων, στο Porec/Κροατία

Δείτε αναλυτικά

Προκήρυξη Αγώνα Α΄& Β΄ κατηγ. Α.Χ. Α-Γ/ΝΑ-ΝΓ/Ε-Ν, Ο.Α.Κ.Α., 24 & 25 Ιουνίου 2017

Δείτε αναλυτικά 

Ωρολόγιο πρόγραμμα Αναπτυξιακού Αγώνα ΑΧ Μικρών Ηλικιακών Κατηγ., ΟΑΚΑ, Κυριακή 18/6/17

Δείτε αναλυτικά

Αλλαγή ημέρας διεξαγωγής Αναπτυξιακού αγώνα 10/6/17

Δείτε αναλυτικά

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Ο.Α.Κ.Α., Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Δείτε αναλυτικά

: Ενημέρωση για Αγώνα Face 2 Face Ολυμπιακού τόξου, ΟΑΚΑ 3 Ιουνίου 2017

Δείτε αναλυτικά 

Βαθμολογία 3 σκελών Κυπέλλου Ελλάδος ΑΧ 2017

Δείτε αναλυτικά

Διευκρινήσεις για τον Τελικό Κυπέλλου 2017 & τροποποίηση Αγωνιστικού Προγράμματος 2017

 

Δείτε την ενημέρωση από την ομοσπονδία 

Αλλαγή τόπου διοργάνωσης αγώνα ΑΧ στις 3-4 Ιουνίου 2017

Δείτε την ενημέρωση από την ομοσπονδία 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: Α.Χ. Α΄& Β΄ ΑΓΩΝ. ΚΑΤ., Ο.Α.Κ.Α., 3 & 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Δείτε αναλυτικά 

Προκήρυξη αγώνα Α’ & Β’ κατηγορίας ΑΧ Α-Γ/ΝΑ-ΝΓ/Ε-Ν, 27 & 28 Μαΐου 2017, ΟΑΚΑ

Δείτε αναλυτικά εδώ

Ωρολόγιο πρόγραμμα και λίστα συμμετοχών αγώνα ΑΧ 20/5/17, ΟΑΚΑ

Δείτε εδώ

Ωρολόγιο πρόγραμμα και λίστα συμμετοχών αναπτυξιακού αγώνα ΑΧ 21/5/17, ΟΑΚΑ

Δείτε εδώ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Δείτε την ανακοίνωση 

Ωρολόγιο πρόγραμμα και λίστες συμμετοχών στο 3ο Σκέλος Κυπέλλου Ελλάδος ΑΧ, 13 & 14/5/2017

Δείτε αναλυτικά 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ TΟΞΟΒΟΛΙΑΣ 21/5

Δείτε αναλυτικά

Προκήρυξη Αγώνα Α.Χ. 3ου Σκέλους Κυπέλλου Ελλάδος Σύνθετου Τόξου

Δείτε αναλυτικά εδώ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Α.Χ. Ο.Α.Κ.Α., Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Δείτε αναλυτικά

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΑΓ ΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Ο.Α.Κ.Α., Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Δείτε αναλυτικά

Προπονητικό Camp Εθνικής ομάδας Νέων

Δείτε αναλυτικά

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ 1ου ΣΚΕΛΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δείτε αναλυτικά

Προκήρυξη αγώνα Α.Χ. 1ου Σκέλους Κυπέλλου Ελλάδος, Πάτρα, 1 & 2 Απριλίου 2017

Δείτε αναλυτικά εδώ

Λειτουργία Ανοιχτού Προπονητηρίου Τοξοβολίας, ΟΑΚΑ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΤ

 

''Σας ενημερώνουμε ότι από την επόμενη εβδομάδα, μετά την αλλαγή της θερινής ώρας θα λειτουργεί σε μόνιμη βάση το Ανοιχτό προπονητήριο Τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ. Λόγω των προγραμματισμένων προπονήσεων της Εθνικής Ομάδας Νέων την Τρίτη 28/3/17, εν όψει του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Νέων 2017, για τους υπόλοιπους αθλητές θα λειτουργήσει το Κλειστό προπονητήριο. Επίσης την Πέμπη, 23/3/17, θα λειτουργήσει το Ανοιχτό Προπονητήριο, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Από την Δευτέρα, 3/4/17, θα λειτουργεί μόνο το Ανοιχτό προπονητήριο για όλους τους αθλητές που επιλέγουν να κάνουν χρήση του είτε σε μηνιαία βάση είτε με την κάρτα 10 χρήσεων.
Υπενθυμίζουμε ότι για τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας είναι δεσμευμένος ο χώρος στο κέντρο του γηπέδου (κλειστή τέντα).''

Ωρολόγιο πρόγραμμα για τον αγώνα ΚΧ, Κάρυστος, 11 & 12/3/17

Δείτε αναλυτικά εδώ

Απολογισμός Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2017

Συλλογή μεταλλίων και βαθμών για τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Γ.Σ. και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο!!!

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ :
1η ατομική θέση στους Εφήβους Ολυμπιακού τόξου κλασσικά πια ο ΑΡΗΣ ΣΠΑΤΑΛΑΣ με το Κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο!!!
4η θέση ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ επίσης στους Εφήβους!!!
5η θέση στους Εφήβους Συνθέτου τόξου ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ο οποίος με την επίδοσή του στην κατάταξη ήρθε τρίτος και έπιασε τα όρια της Α΄ κατηγορίας Ανδρών και είσοδο στην επετηρίδα Εθνικής ομάδας!!!
4η θέση η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΝΙΔΑΡΗ στις Ν.Γυναίκες Συνθέτου τόξου !!!
4η θέση στους Ν. Ανδρες ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ!!!

Περισσότερα...

Ωρολόγιο πρόγραμμα Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΚΧ 2017, 17-19/2/17, Αγ. Τριάδα Ναυπλίου

Δείτε αναλυτικά εδώ

Καλεντάρι αγώνων 2017

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Πρόγραμμα προπονήσεων Ε.Ο. Νέων Ολυμπιακού Τόξου

Δείτε αναλυτικά εδώ

Προκήρυξη αγώνα ΚΧ, 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016, Αγία Τριάδα Ναυπλίου

Δείτε αναλυτικά εδω

Πρόγραμμα αγώνα τοξοβολίας 3-4/12

Ωρολόγιο πρόγραμμα αγώνα ΚΧ Α'&Β' κατηγ. & Αναπτυξιακός, 3&4/12/16, Αγία Τριάδα Ναυπλίου
Δείτε αναλυτικά

Πρόγραμμα αγώνα Τοξοβολίας 26/11

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Περισσότερα...

Ωρολόγιο πρόγραμμα αγώνα ΑΧ Νέων, Κυριακή 20/11/16, ΟΑΚΑ

Ωρολόγιο πρόγραμμα αγώνα ΑΧ Νέων, Κυριακή 20/11/16, ΟΑΚΑ
Δείτε εδώ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Α.Χ., Ο.Α.Κ.Α., ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Προκήρυξη αγώνα Ανοιχτού Χώρου Α' & Β' Κατηγορίας Νέων, Κυριακή 20/11/16, ΟΑΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Α.Χ., Ο.Α.Κ.Α., ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα αγώνα α.χ., Ο.Α.Κ.Α., Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Α.Χ., Ο.Α.Κ.Α., ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Α.Χ., Ο.Α.Κ.Α., ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Προκήρυξη αγώνα Α' & Β΄ κατηγορίας ΑΧ ΝΑ-ΝΓ/Ε-Ν Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου

Προκήρυξη αγώνα Α' & Β΄ κατηγορίας ΑΧ ΝΑ-ΝΓ/Ε-Ν Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου, ΟΑΚΑ, Κυριακή 6/11/16

Δείτε αναλυτικά

Aποτέλέσματα για τον διεθνή αγώνα Τοξοβολίας

Aποτέλέσματα για τον διεθνή αγώνα Τοξοβολίας, της διακρατικής συμφωνίας με την Κύπρο, που έγινε στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 22-23/10/16.

- Πρώτη θέση στους Εφήβους Ολυμπιακού τόξου ό ΑΡΗΣ ΣΠΑΤΑΛΑΣ που αγωνίστηκε με την Εθνική μας Ομάδα.

- Δεύτερη θέση στην κατάταξη Ολυμπιακου τόξου ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ με όρια Εθνικής Ομάδος για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε αγώνες, γεγονός που τον εντάσσει και αυτόν στην Εθνική Ομάδα.

- Τρίτη θέση στην κατηγορία Νέων Γυναικών Συνθέτου τόξου η ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ (ΟΑΚΑ 10-10-16)

• ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ(ΚΥΠΕΛΛΟ+ΧΡΥΣΟ)ΕΦΗΒΩΝ : 'Αρης Σπατάλας με επίδοση ορίων ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.
• 4Η ΘΕΣΗ και με επίδοση ορίων ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: Φίλιππος Αρβανιτίδης /στη κατηγορία εφήβων (βαθμολογείται η 8άδα)
• Μέσα στην 8άδα : Δημήτρης Κάρρερ/ κατηγορία εφήβων
• 1η Ομαδική θέση κατηγορίας εφήβων με τους : Σπατάλα, Αρβανιτίδη,Κάρρερ
• 3η θέση και Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Νέων Γυναικών Σύνθετου Τόξου :Κων/να Κονιδάρη
• 4η θέση στη κατηγορία Νέων Γυναικών Σύνθετου Τόξου : Άλθαια Συναδινού (βαθμολογείται η 8άδα)
• 4η θέση στη κατηγορία Νέων Γυναικών Ολυμπιακού Τόξου: Φοίβη Συναδινού
• ( βαθμολογείται η 8άδα)
• 4η θέση στη κατηγορία Νεάνιδων Ολυμπιακού Τόξου : Έρη Κονιτοπούλου
• 5ηθέση στη κατηγορία Εφήβων Σύνθετου Τόξου : Φίλιππος Σπατάλας

Σύνθεση Ε.Ο. για αγώνα Διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – Κύπρου, 2016

Σας ενημερώνουμε για την σύνθεση της Εθνικής Ομάδας Τοξοβολίας όπως θα συμμετάσχει στον αγώνα Ανοιχτού Χώρου Διακαρτικής συμφωνίας Ελλάδας – Κύπρου, 2016

Δείτε

Η παραπάνω σύνθεση προέκυψε από την επετηρίδα επιδόσεων που φαίνεται παρακάτω:Προκήρυξη αγώνα ΑΧ Διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας Κύπρου 2016

Download (PDF, 1.51MB)

Σύνθεση νέου Δ.Σ. και Επιτροπών της Ε.Ο.Τ.

Σας ενημερώνουμε για την σύνθεση του νέου Δ.Σ. μετά τη συγκρότηση σε σώμα των νεοεκλεγέντων μελών όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες της 14/9/16.

Aναλυτικά

Ωρολόγιο πρόγραμμα αγώνα Α.Χ. Α΄& Β΄αγων. κατ. Α-Γ/ΝΑ-ΝΓ/Ε-Ν & Παίδων, Σχηματάρι, 26 - 27/4/2014.

sximatariΩρολόγιο πρόγραμμα αγώνα Α.Χ. Α΄& Β΄αγων. κατ. Α-Γ/ΝΑ-ΝΓ/Ε-Ν & Παίδων, Σχηματάρι, 26 - 27/4/2014.

Περισσότερα...

Ανανεωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα Εθνικού Πρωταθλήματος Τοξοβολίας έτους 2014.

archery1-500

Για να δείτε το ανανεωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα του Εθνικού Πρωταθλήματος Τοξοβολίας για το έτος 2014 πατήστε εδώ.

Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΦΟΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (Ε.Φ.Ο.Τ.), ύστερα από απόφαση που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση αυτού στις 19 Φεβρουαρίου 2014, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις των άρθρων του Καταστατικού της Ε.Φ.Ο.Τ., προσκαλεί τα σωματεία - μέλη της Ομοσπονδίας να συμμετάσχουν σε Τακτική Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.), που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00, στην αίθουσα τύπου στο Sports Hall " Γ. Κασιμάτης " του Ο.Α.Κ.Α., με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

Περισσότερα...

Ανάληψη της διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Grand Prix

archery

Η υποψηφιότητα της Ελλάδος προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τοξοβολίας (WAE) για διοργάνωση στην Αρχαία Ολυμπία του Πανευρωπαϊκού Grand Prix 24 - 28/03/2015 που αποτελεί πρόκριση για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του 2015 στο BAKU - AZERBAIJAN, σε συνεργασία με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, έγινε ομόφωνα δεκτή.

Περισσότερα...

Κοπή Πίτας Ε.Φ.Ο.Τ για το έτος 2014 και Βραβεύσεις αθλητών και σωματείων για το έτος 2013

φωτογραφία toxovoliaΣυγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές τοξοβολίας του Πανελληνίου Γ.Σ για τις διακρίσεις και επιδόσεις τους για το έτος 2013.

Οι πολυνίκεις αθλήτες του Πανελληνίου Γ.Σ που βραβεύτηκαν το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε) είναι οι εξής:

Περισσότερα...

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

13archery300

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24/2/2014 και ώρα 19.00 στο  κεντρικό κλειστό γυμναστήριο του συλλόγου μας. Τα παιδιά των ακαδημιών καθώς και οι γονείς τους παρακαλούνται να τιμήσουν το σύλλογο με την παρουσία τους και να χειροκροτήσουν τους καλύτερους αθλητές  του Πανελληνίου  στην χρονιά που πέρασε.

Αποτελέσματα ανοιχτού αγώνα Κ.Χ.2Χ18μ. Α΄& Β΄αγων. κατ. Α-Γ/ΝΑ-ΝΓ/Ε-Ν, Ωραιόκαστρο, 02/02/2014.

Προς ενημέρωσή σας, τα αποτελέσματα του ανοιχτού αγώνα Γεωγραφικού Διαμερίσματος Ηπείρου - Θεσσαλίας - Μακεδονίας - Θράκης & Νήσου Κερκύρας κλειστού χώρου 2Χ18μ. Α΄& Β΄αγωνιστικής κατηγορίας Ανδρών - Γυναικών / Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών / Εφήβων - Νεανίδων ολυμπιακού & σύνθετου τόξου που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο " ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ " του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

Νέα

Όλα τα νέα

Γεγονότα

 • Κυπελλούχος στους Εφήβους Ολυμπιακού τόξου ο αθλητής μας Άρης Σπατάλας!

  Ο καύσωνας που έπληξε την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, δεν ήταν αρκετός ώστε να εμποδίσει τον Άρη Σπατάλα και τους συναθλητές του από την επίτευξη του στόχου τους. Ο αθλητής του Πανελληνίου κατέκτησε το κύπελλο στους Έφηβους Ολυμπιακού τόξου και απέδειξε για μια ακόμα φορά τις σπουδαίες δυνατότητες που έχει.

  Επόμενος στόχος μια διάκριση στους διεθνείς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Κροατία.

  Επιτυχίες είχαμε όμως και στις νεαρές γυναίκες για τον Πανελλήνιο, όπου η Φοίβη Συναδινού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό τόξο, και η Κωνσταντίνα Κονιδάρη κέρδισε επίσης το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο τόξο.

  Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές και τους αθλητές του συλλόγου μας είχε ως αποτέλεσμα εκτός από τις τρεις επιτυχίες των Σπατάλα, Συναδινού και Κονιδάρη, πλασαρίσματα στην οκτάδα και για άλλους αθλητές μας.

  Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν:
  4η θέση στους Ν. Άνδρες ο Κωνσταντίνος Γρηγοράκης στο Ολυμπιακό τόξο.
  5η θέση στους Εφήβους ο Φίλιππος Αρβανιτίδης στο Ολυμπιακό τόξο.
  4η θέση στους Εφήβους ο Φίλιππος Σπατάλας στο Σύνθετο τόξο.

 • Επιτυχιών συνέχεια για τον Πανελλήνιο Γ.Σ. στον αγώνα Α.Χ. στο ΟΑΚΑ 3-4/6/17

  Tην πρώτη θέση πήρε στους Εφήβους του Ολυμπιακού τόξου ο
  ΑΡΗΣ ΣΠΑΤΑΛΑΣ με τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ να έρχεται δεύτερος.
  ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ του ΑΡΗ ΣΠΑΤΑΛΑ με 652! 

 • Προκήρυξη & πρόγραμμα Αγώνα ΑΧ 2ου Σκέλους Κυπέλλου Ελλάδος
Όλα τα γεγονότα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia