Αγώνες Ανάπτυξης Σπάθη - Ξίφος Μονομαχίας

Άλλη μια διοργάνωση, οι Αγώνες Ανάπτυξης αυτή τη φορά, που διοργανώθηκαν από την ΕΟΞ στην αίθουσα Ξιφασκίας του ΟΑΚΑ, που βρίσκει τους μικρούς αθλητές μας, όχι μόνο να αποκομίζουν εμπειρίες, αλλά να αποδεικνύουν ότι είναι από τους πρωταγωνιστές της ηλικιακής τους κατηγορίας.

Στη Σπάθη
Στην κατηγορία 8-10 των αγοριών, ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος κατέλαβε για άλλη μια φορά την 1η θέση (για 6η συνεχόμενη φορά σε αγώνες Ανάπτυξης), ανάμεσα σε 26 συμμετέχοντες. Στην ίδια κατηγορία ο Ζώης Χατζής βρέθηκε στην 10η θέση ενώ ο μικρός Ζώγας Μιχάλης στην 17η.
Στην κατηγορία 11-13 των αγοριών ο Κωνσταντίνος Μανώλας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και τερμάτισε στην 12η θέση, ανάμεσα σε 31 συμμετέχοντες.
Για τα κορίτσια στην κατηγορία 8-10 με 18 συμμετοχές η Γεωργία Μαραγκού κατέλαβε την 2η θέση, η Κύρα Χατζηκωνσταντίνου την 6η, ενώ η μικρούλα Βασιλική Δημητροπούλου την 12η θέση.
Στην κατηγορία 11-13 των κοριτσιών με 33 συμετοχές η Φοίβη Χατζηκωνσταντίνου κατέκτησε την 3η θέση, η Χριστίνα Ιωαννίδου την 9η, η Λυδία Γώγου την 13η, η Μιλένα Αμερικάνου την 17η, ενώ τέλος η Αναστασία Καραδήμα την 33η θέση.

Στο Ξίφος Μονομαχίας
Για τα αγόρια (στο Ξίφος Μονομαχίας διεξάγεται μόνο η κατηγορία 11-13) ο Βασίλης Ζευγίτης κατέλαβε την 13η θέση, ανάμεσα σε 41 αθλητές.
Στα κορίτσια με 37 συμμετοχές η Δέσποινα Αραπογιάννη κατέλαβε την 16η θέση η Βασιλάτου Δάφνη την 31η και η Φωτεινη Βότση την 32η θέση.

Δείτε φωτογραφίες

 

Γεγονότα

 • Κύπελλο μνήμης Β. Ηλιόπουλου 18/12/2016

  Ο Πανελλήνιος Γ.Σ. προκηρύσσει αγώνες Ξιφασκίας με την ονομασία «Κύπελλο Μνήμης Β. Ηλιόπουλου 2016» στο αγώνισμα της Σπάθης Ν.Ανδρών – Ν.Γυναικών.

  Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την 18η Δεκεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. (Ευελπίδων 2, Πεδίον Άρεως) ημέρα Κυριακή.

 • 4οι Αγώνες Επίδειξης Αρχαρίων
  Η Ομοσπονδία θα διοργανώσει το Σάββατο 23/5/2015 στην αίθουσα ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ τους 4ους Αγώνες επίδειξης αρχαρίων αθλητών – αθλητριών στη Σπάθη και το Ξίφος Ασκήσεως.
  Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο κατηγορίες.
 • ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 2014
  Ο Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων, θα διοργανώσει αγώνα με την επωνυμία «ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ». υπό την συνεργασία της Ε.Ο.Ξ. και την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

   

Όλα τα γεγονότα

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2014. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia