Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον

Δυναμική παρουσία και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι νεαροί μας αθλητές, στην πλειοψηφία τους ηλικίας κάτω 13 ετών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων έως 17 ετών για το όπλο της Σπάθης.

Στα ατομικά των Εφήβων με 71 συμμετοχές ο Πάνος Δρεπανόπουλος κατέλαβε την 26η θέση, ο Γιώργος Κάτσενος την 47η και ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος την 49η.
Στις Νεάνιδες με 49 συμμετέχουσες η Ιωαννίδου Χριστίνα κατέκτησε την 8η θέση, η Γώγου Λυδία την 17η, η Χατζηκωνσταντίνου Φοίβη την 26η και η Μελίνα Σακελλάρη την 34η. (Περισσότερα) 

 

Στα Ομαδικά των Εφήβων ανάμεσα σε 11 ομάδες, η ομάδα μας με τους Δρεπανόπουλο Κάτσενο Δημητρόπουλο και Μανώλα κατέλαβαν την 10η θέση χάνοντας 45 - 38 από τον Απόλλωνα Βριλησσίων την είσοδο τους στην 8αδα.

Στις Νεάνιδες με 8 συμμετοχές, η ομάδα μας με τις Ιωαννίδου Χατζηκωνσταντίνου Γώγου και Σακελλάρη κατέλαβαν την 5η θέση χάνοντας για την 4αδα από την Ακαδημία Ιωαννίνων 45 - 34.

2ος ο Δημήτρης Φατουρος στο Ξίφος Ασκήσεως
Βασιλειάδης 11ος
Καπελλος 17ος
Οικονόμου 26ος
Κοζαμανης 44ος
Σβολοπουλος 46ος

Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια αλλά και για τα αποτελέσματα!!!
Η ομάδα των αγοριών μας στο ξίφος ασκήσεως κατακτά την 2η θεση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων!!!

Με το τέλος των αγώνων και του Ξίφους Μονομαχίας ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων για το 2017.

Στα ατομικά των Εφήβων σε 109 συμμετοχές ο Αντρέας Μητρόπουλος κατέλαβε την 23η θέση, ο Ασημάκης Καραγιάννης την 25η, ο Ηλίας Κλαουδάτος την 47η και ο Νικήτας Καμαρινόπουλος την 69η.
Στα ομαδικά ανάμεσα σε 19 συλλόγους, η ομάδα μας με τους Μητρόπουλο, Καραγιάννη, Κλαουδάτο, Καμαρινόπουλο κατέλαβε την 8η θέση.

Στις Νεάνιδες με 92 συμμετοχές στα ατομικά η Ίριδα Πάλλη κατέλαβε τη 24η θέση, η Μαργκώ Κλαουδάτου την 35, η Ελευθερία Αραπογιάννη την 37η ενώ τέος η Μάρα Λέντεμουρ - Μποβιάτσι την 58η.

Στα ομαδικά με συμμετοχή 15 ομάδων καταλάβαμε την 8η θέση με τις Πάλλη, Κλαουδάτου, Αραπογιάννη, Λέντεμουρ - Μποβιάτσι.

Την επόμενη εβδομάδα και ποιο συγκεκριμένα Παρασκευή 17 Σάββατο 18 (ΑΤΟΜΙΚΑ) και Κυριακή 19 (ΟΜΑΔΙΚΑ) διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ για την Σπάθη Γυναικών με τη συμμετοχή των αθλητριών μας Σαφαρή Κιάρας και Δόυκα Άννας

Γεγονότα

 • Κύπελλο μνήμης Β. Ηλιόπουλου 18/12/2016

  Ο Πανελλήνιος Γ.Σ. προκηρύσσει αγώνες Ξιφασκίας με την ονομασία «Κύπελλο Μνήμης Β. Ηλιόπουλου 2016» στο αγώνισμα της Σπάθης Ν.Ανδρών – Ν.Γυναικών.

  Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την 18η Δεκεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. (Ευελπίδων 2, Πεδίον Άρεως) ημέρα Κυριακή.

 • 4οι Αγώνες Επίδειξης Αρχαρίων
  Η Ομοσπονδία θα διοργανώσει το Σάββατο 23/5/2015 στην αίθουσα ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ τους 4ους Αγώνες επίδειξης αρχαρίων αθλητών – αθλητριών στη Σπάθη και το Ξίφος Ασκήσεως.
  Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο κατηγορίες.
 • ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 2014
  Ο Α.Ο. «ΑΠΟΛΛΩΝ» Βριλησσίων, θα διοργανώσει αγώνα με την επωνυμία «ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ». υπό την συνεργασία της Ε.Ο.Ξ. και την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

   

Όλα τα γεγονότα

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2014. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia