Ειδήσεις για το Σκάκι μας

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ στην 28η Ετήσια Σκακιστική Συνάντηση Νέας Ιωνίας
Θρίαμβος των νεαρών μαθητών (-τριών) του Πανελληνίου στην 28η Ετήσια Σκακιστική Συνάντηση των φίλων μας στην Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας. Σήκωσαν το κύπελλο στις 2 από τις συνολικά 3 κατηγορίες που συμμετείχαν.
Αναλυτικά:


*** Στην μικτή κατηγορία Γυμνασίων, η Φιλίππα Χατζηιωαννίδη - πρωταθλήτρια Ελλάδος της Α' Γυμνασίου - δεν άφησε κανέναν περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους της. Έκανε το 5 στα 5 και βέβαια κατέκτησε κύπελλο και χρυσό μετάλλιο στην ισχυρότερη κατηγορία του τουρνουά
*** Στην Α' Δημοτικού ο Παναγιώτης Χατζηιωαννίδης κέρδισε 4 στους 5 αγώνες και επικράτησε τελικά σ' έναν έκτο αγώνα μπαράζ των ισόβαθμων αντιπάλων του, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Στην ίδια τάξη και επίσης στο πιο ψηλό βάθρο της κατηγορίας στα κορίτσια ανέβηκε η Μαρία Κουινέλη.
*** Στην ΣΤ' Δημοτικού, ο Θωμάς Κουινέλης απέσπασε το αργυρό μετάλλιο, με 3 νίκες στους 5 αγώνες.


Το Σάββατο 24 Ιουνίου, οι νεαροί σκακιστές μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΜΠΑΡΔΗΣ και ΦΙΛΙΠΠΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ, αναχωρούν για το ΡΙΟ για τα Πανελλήνιο Νεανικά Πρωταθλήματα που θα γίνουν από 25 Ιουνίου μέχρι και 2 Ιουλίου.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία

RAPID
Συνεχίστηκαν οι σκακιστικοί αγώνες Rapid που γίνονται κάθε Παρασκευή στον Πανελλήνιο
Στο 71οRapid, 1ος ο Σπύρος Αναστασόπουλος και 1ος από τον Πανελλήνιο ο Χάρης Μπάρδης ( 42 συμμετοχές)

Στο 72οRapid, 1ος ο Αλέξανδρος Κωστούρος και 1ος από τον Πανελλήνιο ο Χάρης Μπάρδης ( 37 συμμετοχές )

Στο 73οRapid, 1ος ο Αλέξανδρος Κωστούρος και 1ος από τον Πανελλήνιο με ισοβαθμία οι Θεοδ.Μπούσουλας, Φιλίππα Χατζηιωαννίδη και Βασίλης Σιδηρόπουλος ( 36 συμμετοχές )

Στο 74οRapid, 1ος ο Γιάννης Εργαζάκης και 1ος από τον Πανελλήνιο ο Απόστολος Διατσίντος ( 36 συμμετοχές )
Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 7,45 μμ συνεχίζουμε με το 75οRapid

Γεγονότα

 • Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Φιλίππα Χατζηιωαννίδη

  Νέα εξαιρετική επίδοση της νεαρής αθλήτριάς μας, Φιλίππας Χατζηιωαννίδη,  στα Πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα στο Ρίο Αχαΐας, από τις 25 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

  Αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία κορασίδων κάτω των 14ων ετών. Με την πρώτη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί αφήνοντας πίσω σκακίστριες που είχαν ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς, καθώς οι δύο εξ αυτών ήταν οι περσινές πρωταθλήτριες στις κατηγορίες τους. Ωστόσο η Φιλίππα κατάφερε παίζοντας εντυπωσιακό σκάκι - για το επίπεδο της κατηγορίας - να συγκεντρώσει 5,5 βαθμούς σε 7 αγώνες, με 4 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου δύο μήνες αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο μαθητικό πρωτάθλημα και πλέον έχει κατακτήσει τα σημαντικά πανελλήνια τουρνουά στην κατηγορία της.

 • Η Φιλίππα Χατζηιωαννίδη πρώτη νικήτρια στα Πανελληνιά Μαθητικά Πρωταθλήματα 2017

  Από το Σάββατο 7 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα 10 Απριλίου διεξήχθησαν στο Λουτράκι τα Πανελλήνια Σκακιστικά Μαθητικά Πρωταθλήματα2017. (Συνέχεια) 

 • Παιδικό τουρνουά ΠΓΣ

  Αυτό το Σάββατο 19-11 θα πραγματοποιηθεί παιδικό τουρνουά σκάκι για αρχάρια παιδιά των Ακαδημιών του Πανελληνίου αλλά και παιδιά των Σχολείων της Κυψέλης και του Κέντρου. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.

Όλα τα γεγονότα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia