Τελευταία νέα για το σκάκι μας

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 2017 Η ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΚΑ


Πρωταθλήτρια Ελλάδος Γυναικών αναδείχθηκε η Ευανθία Μάκκα στο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Ελλάδος που ενσωματώθηκε στο Διεθνές τουρνουά της Νίκαιας από 26 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου.

 

Με 7 βαθμούς σε 9 αγώνες κατέκτησε την 4η θέση της γενικής κατάταξης του τουρνουά καθώς και την 4η θέση του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Ανδρών πίσω από τον GM Νικολαΐδη Ιωάννη (8β), τον FM Χρύσανθο Πούντζα και τον IM Γρηγοριάδη Αλέξανδρο (7,5β).

 

Στη φωτογραφία, από Αριστερά, 1η με 7 β. η  ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΚΑ, ( ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.)

 

2η με 5 βη Ευγενία Τσιβελεκίδου ( Σ.Ο.Καβάλας ) και 3η με 5 β η Αμαλία Κουτσίδη (Σκακ.Επικοινωνία.Ηρακλείου Αττικής )

 


Η ΦΙΛΙΠΠΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

 

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος κάτω των 14 ετών σκακίστριά μας Φιλίππα Χατζηιωαννίδη, εκπροσωπεί τη χώρα μας στο αντίστοιχο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Mamajia της Ρουμανίας. Ξεκίνησε με μία ήττα, μία ισοπαλία και μια νίκη. Στόχος της είναι η καλύτερη δυνατόν εμφάνιση και η απόκτηση εμπειριών στο σκάκι υψηλών προδιαγραφών. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία

 


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
RAPID ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

 

Στο 78ο Τουρνουά Rapid, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, τις 3 πρώτες θέσεις κατέλαβαν κατά σειρά οι Γιώργος Σεφέρης, Βασίλης Γκιόρδος και Σπύρος Χαρτοφύλακας. Πρώτος από τον Πανελλήνιο Γ.Σ. ο Απόστολος Διατσίντος

 

 Στο 79ο Τουρνουά Rapid, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, τις 3 πρώτες θέσεις κατέλαβαν κατά σειρά οι Βασίλης Γκιόρδος Γιώργος Σεφέρης και Σπύρος Νάκας. Πρώτος από τον Πανελλήνιο Γ.Σ. ο έφηβός μας Γιώργος Ελευθερίου

 

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στις 7,50 μμ συνεχίζουμε με το 80οRapid

 

ΟΠΕΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

 

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 10 πμ, ξεκινάει το ΟΠΕΝ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ. Οι αγώνες θα γίνονται κάθε Κυριακή την ίδια ώρα. Στόχος του ΟΠΕΝ θα είναι, μαζί με τις προπονήσεις που θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί, η βελτίωση της αγωνιστικότητας των σκακιστών μας.

 

Γεγονότα

 • Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Φιλίππα Χατζηιωαννίδη

  Νέα εξαιρετική επίδοση της νεαρής αθλήτριάς μας, Φιλίππας Χατζηιωαννίδη,  στα Πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα στο Ρίο Αχαΐας, από τις 25 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

  Αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία κορασίδων κάτω των 14ων ετών. Με την πρώτη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί αφήνοντας πίσω σκακίστριες που είχαν ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς, καθώς οι δύο εξ αυτών ήταν οι περσινές πρωταθλήτριες στις κατηγορίες τους. Ωστόσο η Φιλίππα κατάφερε παίζοντας εντυπωσιακό σκάκι - για το επίπεδο της κατηγορίας - να συγκεντρώσει 5,5 βαθμούς σε 7 αγώνες, με 4 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου δύο μήνες αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο μαθητικό πρωτάθλημα και πλέον έχει κατακτήσει τα σημαντικά πανελλήνια τουρνουά στην κατηγορία της.

 • Η Φιλίππα Χατζηιωαννίδη πρώτη νικήτρια στα Πανελληνιά Μαθητικά Πρωταθλήματα 2017

  Από το Σάββατο 7 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα 10 Απριλίου διεξήχθησαν στο Λουτράκι τα Πανελλήνια Σκακιστικά Μαθητικά Πρωταθλήματα2017. (Συνέχεια) 

 • Παιδικό τουρνουά ΠΓΣ

  Αυτό το Σάββατο 19-11 θα πραγματοποιηθεί παιδικό τουρνουά σκάκι για αρχάρια παιδιά των Ακαδημιών του Πανελληνίου αλλά και παιδιά των Σχολείων της Κυψέλης και του Κέντρου. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.

Όλα τα γεγονότα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia