Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου - ΟΑΚΑ (24/25 Φεβρουαρίου)

Ακολουθεί η προκήρυξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου στο ΟΑΚΑ στις 24/25 Φεβρουαρίου (συνέχεια):

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ.Χ. 2018

ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ

Ο.Α.Κ.Α., Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας προκηρύσσει τον αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Χώρου 2Χ18μ. Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων - Νεανίδων, Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα « Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ – Sports Hall » στο Ο.Α.Κ.Α., το Σάββατο 24 & την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Γενικές Διατάξεις :

1. Ο αγώνας θα είναι ατομικός με Ολυμπιακό Γύρο, ομαδικός με Ολυμπιακό Γύρο και μικτός ομαδικός με Ολυμπιακό Γύρο στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου.

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επίσημοι τοξότες-τριες της Ε.Ο.Τ οι οποίοι έχουν προκριθεί ή έχουν διατηρήσει τη συμμετοχή τους στην Α΄ αγωνιστική κατηγορία του αθλήματος, έχουν θεωρημένο Δελτίο Υγείας από γιατρό σε ισχύ & έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το έτος 2018.

3. Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος A.M.S. ως την Κυριακή 18/02/2018 23:59.

4. Ενστάσεις υποβάλλονται στον Πρόεδρο των Κριτών ή τον Υπεύθυνο του αγώνα με παράβολο 100 ευρώ μόνο γραπτώς από τους αρχηγούς των ομάδων ή τον εκπρόσωπο των σωματείων.

5. Στον ατομικό Ολυμπιακό Γύρο για όλες τις κατηγορίες Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου συμμετέχουν οι 32 πρώτοι αθλητές ανά κατηγορία σύμφωνα με τα αποτελέσματα του γύρου κατάταξης και θα διεξαχθεί για το Ολυμπιακό τόξο με τη διαδικασία των 5 σετ των 3 βελών ενώ για το Σύνθετο τόξο με το συνολικό άθροισμα των 5 βολών από 3 βέλη η κάθε μία.

6. Στον ομαδικό Ολυμπιακό Γύρο για όλες τις κατηγορίες Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου συμμετέχουν οι 16 πρώτες ομάδες ανά κατηγορία σύμφωνα με τα αποτελέσματα του γύρου κατάταξης ( κάθε ομάδα αποτελείται από τους 3 αθλητές με την υψηλότερη επίδοση όπως προκύπτει από τον γύρο κατάταξης ή όπως ορίζεται στην Εγκύκλιο ΕΟΤ 2016-3, περί διαφορετικής σύνθεσης ομαδικών ) και θα διεξαχθεί με τη διαδικασία των τεσσάρων σετ των 6 βελών για το Ολυμπιακό τόξο και το συνολικό άθροισμα των 4 βολών από 6 βέλη για το Σύνθετο τόξο.

7. Στον μικτό ομαδικό Ολυμπιακό Γύρο για όλες τις κατηγορίες Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου συμμετέχουν οι 16 πρώτες ομάδες ανά κατηγορία. Κάθε σωματείο δικαιούται να συμμετέχει με μόνο μια ομάδα ανά κατηγορία. Η σύνθεση των μικτών ομαδικών θα προκύπτει αυτόματα. Οι καλύτερες επιδόσεις από τον αγώνα κατάταξης ενός αθλητή και μιας αθλήτριας ανά σωματείο, σε κάθε ηλικιακή κατηγορία του Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου, θα αποτελούν το μικτό ομαδικό του σωματείου ανά κατηγορία και τόξο.

8. Σε περίπτωση μη συμμετοχής αθλητών οι οποίοι είχαν δηλωθεί και δεν ακυρώθηκε εμπρόθεσμα η συμμετοχή τους, ισχύει η εγκύκλιος Ε.Ο.Τ: 2016-1.

9. Οι κατηγορίες των αθλητών – τριών, ηλικιακά έχουν ως εξής : Νέοι Άνδρες – Νέες Γυναίκες : έως 20 ετών, γεννημένοι από το έτος 1998 έως το 2010 Έφηβοι – Νεάνιδες : έως 17 ετών, γεννημένοι από το έτος 2001 έως το 2010

10. Η Αγωνόδικος επιτροπή εκδικάζει πιθανές ενστάσεις. 

11. Τα πρόσωπα στόχων ( target faces ) του αγώνα θα είναι τριπλά κάθετα σε όλες τις κατηγορίες ολυμπιακού και σύνθετου τόξου.

12. Η βαθμολογία αθλητών – σωματείων που θα προκύψει από τον Ολυμπιακό Γύρο έχει ως εξής : Οι οκτώ πρώτοι αθλητές/τριες θα βαθμολογούνται με 8-7-6-5-4-3-2-1 βαθμούς ( κατά φθίνουσα σειρά τελικής κατάταξης ). Οι οκτώ πρώτες ομάδες θα βαθμολογούνται με 16-14-12-10-8-6-4-2 βαθμούς ( κατά φθίνουσα σειρά τελικής κατάταξης ). Τα μικτά ομαδικά δεν θα βαθμολογούνται. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί ο αγώνας με ολυμπιακούς γύρους, για την τελική κατάταξη ισχύουν οι επιδόσεις από τον γύρο κατάταξης.

13. Ο αγώνας είναι δηλωμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της WA και γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Εγκύκλιοι ΕΟΤ έτους 2016.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ :

1. Ο αγώνας γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Εγκύκλιοι Ε.Ο.Τ. έτους 2016 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα.

2. Στον αγώνα ισχύει παράβολο συμμετοχής ύψους 15 ευρώ. Όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες καθώς και το παράβολο συμμετοχής θα πρέπει να έχει εξοφληθεί με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ε.Ο.Τ. ( αντίγραφο που να αναγράφεται η αιτιολογία και το όνομα του σωματείου ή και αθλητή πρέπει να αποσταλεί στην Ε.Ο.Τ. ) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 21/02/2018 οπότε και λήγουν οι ακυρώσεις συμμετοχών.

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 19/2 τα γραφεία της Ε.Ο.Τ. θα είναι κλειστά επειδή είναι αργία και οπότε παρακαλούμε για την έγκαιρη θεώρηση των Δελτίων Υγείας και την εντός προθεσμίας αποστολή των αποδεικτικών πληρωμής, μέσω e-mail ή φαξ. Το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.

O A’ Αντιπρόεδρος

Νικόλαος Ράπτης

Νέα

Όλα τα νέα

Γεγονότα

 • Κυπελλούχος στους Εφήβους Ολυμπιακού τόξου ο αθλητής μας Άρης Σπατάλας!

  Ο καύσωνας που έπληξε την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, δεν ήταν αρκετός ώστε να εμποδίσει τον Άρη Σπατάλα και τους συναθλητές του από την επίτευξη του στόχου τους. Ο αθλητής του Πανελληνίου κατέκτησε το κύπελλο στους Έφηβους Ολυμπιακού τόξου και απέδειξε για μια ακόμα φορά τις σπουδαίες δυνατότητες που έχει.

  Επόμενος στόχος μια διάκριση στους διεθνείς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Κροατία.

  Επιτυχίες είχαμε όμως και στις νεαρές γυναίκες για τον Πανελλήνιο, όπου η Φοίβη Συναδινού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό τόξο, και η Κωνσταντίνα Κονιδάρη κέρδισε επίσης το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο τόξο.

  Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές και τους αθλητές του συλλόγου μας είχε ως αποτέλεσμα εκτός από τις τρεις επιτυχίες των Σπατάλα, Συναδινού και Κονιδάρη, πλασαρίσματα στην οκτάδα και για άλλους αθλητές μας.

  Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν:
  4η θέση στους Ν. Άνδρες ο Κωνσταντίνος Γρηγοράκης στο Ολυμπιακό τόξο.
  5η θέση στους Εφήβους ο Φίλιππος Αρβανιτίδης στο Ολυμπιακό τόξο.
  4η θέση στους Εφήβους ο Φίλιππος Σπατάλας στο Σύνθετο τόξο.

 • Επιτυχιών συνέχεια για τον Πανελλήνιο Γ.Σ. στον αγώνα Α.Χ. στο ΟΑΚΑ 3-4/6/17

  Tην πρώτη θέση πήρε στους Εφήβους του Ολυμπιακού τόξου ο
  ΑΡΗΣ ΣΠΑΤΑΛΑΣ με τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ να έρχεται δεύτερος.
  ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ του ΑΡΗ ΣΠΑΤΑΛΑ με 652! 

 • Προκήρυξη & πρόγραμμα Αγώνα ΑΧ 2ου Σκέλους Κυπέλλου Ελλάδος
Όλα τα γεγονότα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia