ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄«ΔΙΑΘΛΑ»

Ακολουθεί η προκήρυξη για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β' - Παγκορασίδων Β' «Διάθλα», που διοργανώνεται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ και το οποίο θα διεξαχθεί με τους παρακάτω όρους και σύμφωνα με την Γενική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ αριθμ.πρωτ.248/15-1-2018   και την Κεντρική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ αριθμ.πρωτ.252/15-1-2018. (συνέχεια)

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α΄ αγώνας «ΔΙΑΘΛΑ» ΠΠΒ΄ & ΠΚΒ΄ θα διεξαχθεί σε Ομίλους, Σαββάτο 31 Μαρτίου 2018 & Κυριακή 1 Απριλίου 2018

2) ΟΜΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

       Α΄ ΟΜΙΛΟΣ : Στάδιο Παλλήνης ,Σαββάτο απόγευμα, 31 Μαρτίου 2018

       Συμμετέχουν τα σωματεία: Αμεινίας ο Παλληνεύς - ΓΑΣ Χολαργού – Δίας Αχαρνών - Ολυμπιάδα Κηφισιάς- ΓΑΣ Παιανίας - ΓΣ Κερατέας.

     Β΄ ΟΜΙΛΟΣ :Στάδιο Πανελληνίου Γ.Σ. ,Σαββάτο πρωί, 31 Μαρτίου 2018

       Συμμετέχουν τα σωματεία της πρώην Τ.Ε. Αθήνας (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ- ΑΕΚ- ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ - ΠΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ- ΑΣΚΑ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ – ‘’ΥΔΡΙΑ’’).

   Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ :Στάδιο Ωρωπού , Σαββάτο απόγευμα, 31 Μαρτίου 2018

     Συμμετέχουν τα σωματεία : ΓΑΣ Ωρωπίων - ΔΙΑΣ ΟΛ. Χωριού - Φοίβος ΟΛ. Χωριού –                Α.Σ.Φειδιππίδης- ΤΟ Οίον Αγ Στεφάνου.

     Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ :Στάδιο Φιλοθέης , Κυριακή πρωί 1 Απριλίου 2018

Συμμετέχουν τα υπόλοιπα σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας .

3) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

α) Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλητές – αθλήτριες των σωματείων της Ε.Α.Σ.ΣΕΓΑΣ Αθήνας.

Για τους αθλητές – αθλήτριες , πρέπει έχει εκδοθεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και το οποίο βρίσκεται στην κατοχή του σωματείου τους.

β) Συμμετέχουν ΜΟΝΟ οι αθλητές - τριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2005 – 2006.

γ) Τα σωματεία συμμετέχουν με απεριόριστο αριθμό αθλητών – αθλητριών.

δ) ΔΕΝ επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών – τριών ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, σε καμιά περίπτωση και για κανένα λόγο.

4) ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ - ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

   ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ – ΔΙΑΘΛΑ:

      Διεξάγεται ένα ΔΙΑΘΛΟ σε κάθε ένα αγώνα από τους ΔΥΟ της Εαρινής περίοδο, συνολικά και στους δύο αγώνες μαζί, ένα ΤΕΤΡΑΘΛΟ (ΔΥΟ ΔΙΑΘΛΑ).

- Το πρόγραμμα κάθε αγώνα περιλαμβάνει επτά επί μέρους αγωνίσματα, από τις τρεις διαφορετικές κατηγορίες:

ΔΡΟΜΟΙ:     60μ. – 1.000μ. – 60μ. εμπόδια

ΑΛΜΑΤΑ:    Ύψος - Μήκος

ΡΙΨΕΙΣ:       Σφαίρα – Μπαλάκι ή Vortex

► Σε κάθε αγώνα διεξάγονται και τα επτά επί μέρους αγωνίσματα και ο κάθε αθλητής - τρια επιλέγει και συμμετέχει σε ΔΥΟ διαφορετικά αγωνίσματα.

► Στον ένα από τους δύο αγώνες τα αγωνίσματα πρέπει να είναι υποχρεωτικά από δύο διαφορετικές κατηγορίες (δρόμοι, άλματα, ρίψεις) και στο σύνολο των δύο αγωνιστικών να έχει συμμετάσχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, σε τέσσερα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ αγωνίσματα και από τις τρεις κατηγορίες αγωνισμάτων.

π.χ.

Στον Α΄ αγώνα, επιλέγει να συμμετέχει σε ένα δρόμο και σε ένα άλμα, 60μ. – Μήκος (συμμετοχή σε δύο διαφορετικές κατηγορίες).

Στον Β΄ αγώνα θα συμμετέχει υποχρεωτικά σε μία ρίψη π.χ. σφαίρα (για να κλείσει τη συμμετοχή του και στις τρεις κατηγορίες αγωνισμάτων, «δρόμο, άλμα την Α΄ ημέρα και ρίψη τη Β΄ ημέρα») και ως δεύτερο αγώνισμα θα επιλέξει ένα αγώνισμα από όποια κατηγορία θέλει (δρόμο, άλμα, ρίψη), αλλά στο οποίο δεν έχει ήδη συμμετάσχει (π.χ. vortex-μπαλάκι ή ύψος ή 1.000μ. ή 60μ. εμπόδια).

5)ΟΡΓΑΝΑ ΡΙΨΕΩΝ – ΥΨΗ και ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ B΄:

ΣΦΑΙΡΑ: 3 κιλά. – VORTEXή ΜΠΑΛΑΚΙ: 200 γρ.

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:       60 μ. ΕΜΠ: (0,76cm) – 12 – 7,50 – 10,50 (6 εμπόδια)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: 60 μ. ΕΜΠ: (0,76cm) – 12 – 7   – 13       (6 εμπόδια)

6) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Κάθε σωματείο βαθμολογείται - ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ:

α) Με ΠΕΝΤΕ (5) βαθμούς αξιολόγησης, εάν συμμετέχει με 5 – 9 αθλητές τριες συνολικά.

β) Με ΔΕΚΑ (10) βαθμούς αξιολόγησης, εάν συμμετέχει με 10 - 14 αθλητές – τριες συνολικά.

β) Με ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) βαθμούς αξιολόγησης, εάν συμμετέχει με 15 τουλάχιστον αθλητές – τριες συνολικά.

Οι περισσότεροι βαθμοί που μπορεί να πάρει ένα σωματείο στον καθένα από τους δύο αγώνες «ΔΙΑΘΛΩΝ» είναι ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) και συνολικά και από τους δύο αγώνες ΤΡΙΑΝΤΑ (30).

Παράδειγμα 1ον :

Σωματείο συμμετέχει με 3 ΠΠ και 1 ΠΚ (σύνολο 4).

Το σωματείο αυτό ΔΕΝ βαθμολογείται - αξιολογείται.

Παράδειγμα 2ον :

Σωματείο συμμετέχει με 3 ΠΠ και 6 ΠΚ (σύνολο 9).

Το σωματείο αυτό βαθμολογείται - αξιολογείται με 5 βαθμούς.

Παράδειγμα 3ον :

Σωματείο συμμετέχει με 7 ΠΠ και 3 ΠΚ (σύνολο 10).

Το σωματείο αυτό βαθμολογείται - αξιολογείται με 10 βαθμούς.

Παράδειγμα 4ον :

Σωματείο συμμετέχει με 8 ΠΠ και 7 ΠΚ (σύνολο 15).

Το σωματείο αυτό βαθμολογείται - αξιολογείται με 15 βαθμούς.

Οι παραπάνω βαθμοί θα υπολογιστούν στους βαθμούς αξιολόγησης των διασυλλογικών αγώνων του 2018.

7) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Καθιερώνεται ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ και ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ, αφού τα ΔΙΑΘΛΑ σε αυτές τις ηλικίες αντιμετωπίζονται και ως ομαδικό αγώνισμα για κάθε κατηγορία. Μία κατάταξη και απονομή για τους ΠΠΒ΄ και μία κατάταξη και απονομή για τις ΠΚΒ΄.

Για να βαθμολογηθεί (αγωνιστική βαθμολογία) ένα σωματείο και να υπολογιστεί στην ομαδική κατάταξη και απονομή των επάθλων, πρέπει να έχει πέντε (5) τουλάχιστον αθλητές ή αθλήτριες στην τελική κατάταξη της αντίστοιχης κατηγορίας.

Για τον υπολογισμό της συνολικής αγωνιστικής βαθμολογίας κάθε σωματείου (με την προϋπόθεση ότι έχει τουλάχιστον 5 αθλητές ή αθλήτριες στην τελική κατάταξη) προστίθενται οι βαθμοί επίδοσης των δέκα (10) καλύτερων αθλητών και αθλητριών του σε κάθε κατηγορία.

Σύμφωνα με την παραπάνω συνολική ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ γίνεται η κατάταξη των σωματείων και η απονομή των επάθλων στα ΤΡΙΑ πρώτα σωματεία για κάθε κατηγορία.

π.χ. - Έχει στην τελική κατάταξη 4 ΠΠ Β΄ = Δεν βαθμολογείται.

           - Έχει στην τελική κατάταξη 5 ΠΠ Β΄ και 3 ΠΚ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 5 αθλητών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου στους ΠΠ Β΄. Στις ΠΚ Β΄ δεν βαθμολογείται, αφού δεν έχει 5 τουλάχιστον αθλήτριες.

     - Έχει στην τελική κατάταξη 9 ΠΠ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 9 αθλητών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου.

         - Έχει στην τελική κατάταξη 10 ΠΠ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 10 αθλητών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου.

         - Έχει στην τελική κατάταξη 15 ΠΚ Β΄ και 3 ΠΠ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 10 ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ αθλητριών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου στις ΠΚ Β΄. Στους ΠΠ Β΄ δεν βαθμολογείται, αφού δεν έχει 5 τουλάχιστον αθλητές.

- Η αγωνιστική βαθμολογία υπολογίζεται μόνο για την κατάταξη των σωματείων και την ομαδική απονομή των επάθλων. Δεν έχει σχέση με την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των σωματείων, για την οποία αναφέρονται σχετικά στη παράγραφο 6.

8) ΕΠΑΘΛΑ :

- Στους 3 πρώτους νικητές – νικήτριες, στο καθένα από τα ατομικά αγωνίσματα κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα  

- Στους 3 πρώτους νικητές – νικήτριες της, της συνολικής βαθμολογίας του ΔΙΑΘΛΟΥ (μία κατάταξη στους ΠΠ Β΄ και μία κατάταξη στις ΠΚ Β΄), θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα και στους αθλητές – τριες που θα καταταγούν στην 4η – 6η θέση θα απονεμηθούν διπλώματα.

- Στα ΤΡΙΑ πρώτα σωματεία κάθε κατηγορίας (ΠΠ και ΠΚ) της «αγωνιστικής βαθμολογίας» θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

9)ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α)Για τη συμμετοχή στους αγώνες θα υποβάλλεται από κάθε σωματείο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ δήλωση συμμετοχής, με την οποία το σωματείο δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι αποδέχεται τους όρους της γενική και ειδικής προκήρυξης του πρωταθλήματος και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

β) Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή με e-mail το αργότερο μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 και ώρα 14.00 στη ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο τo συνημμένο (αρχείο excel) ΠΟΛΥΑΘΛΟΥ ΠΠΒ’-ΠΚΒ’. Γράφουμε πρώτα το επώνυμο και μετά το όνομα . Όχι χειρόγραφες και σκαναρισμένες ούτε και σε μορφή pdf, διότι θα υπάρχουν ηλεκτρονικά πινάκια.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων πρέπει να έχουν μαζί τους τα αθλητικά δελτία των αθλητών – τριών (σφραγισμένα από τον ιατρό όπως ο νόμος ορίζει) για να τα παραδώσουν στη γραμματεία των αγώνων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 • Λόγω του αναμενόμενου μεγάλου αριθμού συμμετοχής αθλητών – τριών στις κατηγορίες ΠΠ – ΠΚ Β΄ (ΔΙΑΘΛΑ) τα πινάκια θα είναι γραμμένα πριν από τους αγώνες.
 • Έτσι δεν θα μπορούν να συμπληρωθούν νέα ονόματα την ώρα των αγώνων.
 • Δε δηλώνεται κανένας αθλητής – τρια εάν το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και δεν βρίσκεται στην κατοχή του σωματείου.
 • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ – ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ Ή ΣΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ.

10) ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

              Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.

              Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας και το οποίο θεωρείται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

              Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) χρόνο από τη θεώρησή του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, για τα θέματα υγείας των αθλητών – τριών και ιδιαίτερα για ότι συμβεί σε ένα αγωνιζόμενο και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού έλεγχου είναι υπεύθυνος ο εκπρόσωπος του σωματείου και ο προπονητής που δηλώνουν αυτούς τους αθλητές- τριες και σε καμία περίπτωση η διοργανώτρια Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Αθήνας .

11) ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:

- Στους αγώνες θα ισχύουν οι κανονισμοί στίβου 2018 – 2019.

- Στα ΠΟΛΥΑΘΛΑ (ΔΙΑΘΛΑ), ΠΠΒ’ – ΠΚ Β΄, ισχύουν οι διατάξεις των κανονισμών για τα σύνθετα αγωνίσματα (π.χ. 3 προσπάθειες στο Μήκος – Σφαίρα, ΜΙΑ επιπλέον άκυρη εκκίνηση στους δρόμους) κ.λ.π.

- Το αρχικό ύψος στο αγώνισμα του άλματος σε ύψος , θα καθοριστεί από τον τεχνικό υπεύθυνο των αγώνων σε συνεργασία με τους προπονητές των αθλητών - τριών. Τα διαδοχικά ύψη, αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα βαθμολόγησης.

- Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής αθλητών - αθλητριών στο άλμα σε ύψος και καθαρά για οργανωτικούς λόγους, σε κάθε διαδοχικό ύψος θα επιτρέπονται μέχρι δύο προσπάθειες, όπως επίσης στο Vortex ή μπαλάκι και στο Μήκος μέχρι δύο προσπάθειες συνολικά.

- Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό υπεύθυνο και τον αλυτάρχη των αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

12) ΚΥΡΩΣΕΙΣ - ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :

Η επιτροπή ελέγχου και σωστής διεξαγωγής των διασυλλογικών αγώνων αποτελείται από υπηρεσιακά μέλη της επιτροπής ανάπτυξης και της στατιστικής υπηρεσίας με πρόεδρο ένα μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Έτσι, εκτός των ακυρώσεων που μπορεί να γίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων για διαφόρους λόγους, (αντικανονική συμμετοχή με βάση τη γενική και την ειδική προκήρυξη ή το γενικό κανονισμό οργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθλημάτων), θα γίνεται έλεγχος και μετά το πέρας των αγώνων, από την επιτροπή ελέγχου.

Οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται είναι:

 1. Ο αθλητής – τρια, τιμωρείται με ένα (1) χρόνο αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις.
 2. Ο σύλλογος του, χάνει ΟΛΟΥΣ τους βαθμούς που ο αθλητής – τρια κέρδισε στους συγκεκριμένους αγώνες:
 • Εάν το σωματείο έχει συμμετάσχει π.χ. με 5 αθλητές – τριες, η συμμετοχή αυτού του αθλητή – τριας δεν υπολογίζεται και το σωματείο δεν παίρνει κανένα βαθμό.
 • Εάν το σωματείο έχει συμμετάσχει π.χ. με 10 αθλητές – τριες, η συμμετοχή αυτού του αθλητή – τριας δεν υπολογίζεται και το σωματείο βαθμολογείται με 5 βαθμούς.
 • Εάν το σωματείο έχει συμμετάσχει π.χ. με 16 αθλητές – τριες, η συμμετοχή αυτού του αθλητή – τριας δεν υπολογίζεται, αλλά το σωματείο βαθμολογείται πάλι με 15 βαθμούς, αφού έχει περισσότερους από 15 συμμετέχοντες αθλητές - τριες.
 1. Ο σύλλογος του, τιμωρείται επιπλέον και με αφαίρεση είκοσι (-20) βαθμών από το σύνολο των βαθμών των διασυλλογικών αγώνων του 2018.
 2. Σε περίπτωση συνολικής αποχώρησης ενός σωματείου, κατά τη διάρκεια των αγώνων (μετά από έγγραφη δήλωσή του), το σωματείο αυτό θα τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών και επί πλέον θα παραπέμπεται στη δικαστική επιτροπή του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Ειδικά σε περίπτωση ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ - ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ – ΤΡΙΑ, θα ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στις παραπάνω παραγράφους 1 και 2 και επιπλέον όσον αφορά την παράγραφο 3, θα αφαιρούνται ΕΚΑΤΟ (100) βαθμοί από το σύνολο των βαθμών των διασυλλογικών αγώνων του 2018.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά το τέλος των αγώνων η Ε.Α.Σ. Αθήνας υποχρεούται να στείλει τις ακυρώσεις, εάν φυσικά υπάρχουν, στο γραφείο ανάπτυξης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για να επιβληθούν οι αντίστοιχες κυρώσεις.

12) ΣΗΜΕΙΩΣΗ:   Β΄ ΑΓΩΝΑΣ

Ο δεύτερος Διασυλλογικός αγώνας ΔΙΑΘΛΩΝ ΠΠΒ’- ΠΚ Β΄, θα διεξαχθεί 19 & 20 Μαΐου 2018. Θα εκδοθεί νέα προκήρυξη από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας .

Στο δεύτερο αγώνα οι αθλητές – τριες πρέπει να αγωνιστούν σε διαφορετικά αγωνίσματα, από αυτά που αγωνίστηκαν στον Α΄ αγώνα.

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας

        Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος                                         Απόστολος Τσατσαρώνης

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:         1 . Πρόγραμμα αγώνων

                                   2 . Δήλωση συμμετοχής (αρχείο excel)

                                 3. Πίνακας βαθμολόγησης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

- Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Γραφείο Ανάπτυξης

- ΣΤΑΔΙΑ:     ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΠΑΛΛΗΝΗΣ- ΩΡΩΠΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

- Κ.Ε.Κ.         Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

         ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΘΛΑ»

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄

ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

               ΣΤΑΔΙΟ : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ.

ΩΡΑ

ΔΡΟΜΟΙ

ΑΛΜΑΤΑ

ΡΙΨΕΙΣ

09:00

60m.ΠΚ Β

ΜΗΚΟΣ & ΥΨΟΣ ΠΠΒ

 
       

09:30

60m. ΕΜΠ ΠΚ Β

   

09:45

60m. ΕΜΠ ΠΠΒ

   

10:00

60m. ΠΠΒ

ΥΨΟΣ & ΜΗΚΟΣ ΠΚΒ

 

10:30

   

ΣΦΑΙΡΑ & VORTEX ΠΠΒ

11:00

   

ΣΦΑΙΡΑ & VORTEX ΠΚΒ

11:30

1.000m. ΠΠΒ

   

11:45

1.000m. ΠΚΒ

   
       
       
       
       

Σημείωση : 1) Τα χρώματα μπορούν να βοηθήσουν την επιλογή αγωνισμάτων και την σειρά που θα ακολουθήσουν τα παιδιά ανάλογα την επιλογή αγωνισμάτων.

2) Το πρόγραμμα θα μπορεί να τροποποιηθεί, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών και τις γενικότερες συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων.

                  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΘΛΑ»

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΣΤΑΔΙO : ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΩΡΑ

ΔΡΟΜΟΙ

ΑΛΜΑΤΑ

ΡΙΨΕΙΣ

15.00

60m ΠΚ Β

ΜΗΚΟΣ ΠΠΒ

(ΣΚΑΜΜΑ Α)

ΥΨΟΣ ΠΠΒ

ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΚ

(2007-2009)

(ΣΚΑΜΜΑ Β)

VORTEX ΜΙΝΙ ΠΠ

(2007-2009)

15:30

60 ΕΜΠ ΠΚ Β

   

15:45

60 ΕΜΠ ΠΠΒ

 

VORTEX ΜΙΝΙ ΠΚ

(2007-2009)

16:00

60m ΠΠΒ

ΥΨΟΣ ΠΚΒ

ΜΗΚΟΣ ΠΚΒ

(ΣΚΑΜΜΑ Α)

ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΠ

(2007-2009)

(ΣΚΑΜΜΑ Β)

 

16:30

50m ΜΙΝΙ ΠΚ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

(2010-2012)

 

ΣΦΑΙΡΑ ΠΠΒ

VORTEX ΠΠΒ

16:50

50m ΜΙΝΙ ΠΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

(2010-2012)

ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΚ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

(2010-2012)

 

17.10

50m MINI ΠΚ

(2007-2009)

 

ΣΦΑΙΡΑ ΠΚΒ

VORTEX ΠΚΒ

17.30

50m ΜΙΝΙ ΠΠ

(2007-2009)

   

17:50

1.000m ΠΠΒ

ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

(2010-2012)

 

18:00

1.000m ΠΚΒ

   

18.10

1.000m ΜΙΝΙ ΠΚ (2007-2009)

   

18.20

1.000 m ΜΙΝΙ ΠΠ (2007 – 2009)

   

…MINI π.χ. επιλέγονται αγωνίσματα για μίνι και ακαδημίες ανάλογα την δυνατότητα των συναδέλφων να βοηθήσουν.

2) Το πρόγραμμα θα μπορεί να τροποποιηθεί, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών και τις γενικότερες συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΘΛΑ»

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

ΩΡΑ

ΔΡΟΜΟΙ

ΑΛΜΑΤΑ

ΡΙΨΕΙΣ

09:00

60μ. Εμπ ΠΠΒ΄  

   

09:15

60μ.Εμπ   ΠΚ Β΄

Ύψος   ΠΠ Β΄        

 

09:30

60μ. ΠΚ Β΄    

Μήκος ΠΠ Β΄*  

Σφαίρα   ΠΠ Β΄    

10:00

   

VORTEX ΠΠΒ΄

       

11:00

60μ. ΠΠ Β΄    

Μήκος ΠΚ Β΄*  

 

11:00

 

Ύψος   ΠΚ Β΄        

 
       

12:00

   

Σφαίρα     ΠΚ Β΄  

   12:00

   

VORTEX ΠΚΒ΄  

12:30

1000μΠΠΒ          

   

    12:45

1000μΠΚΒ          

   
       
       
       
       

Μήκος ΠΠ Β΄*   Μήκος ΠΚ Β΄*   Δύο σκάμματα !!!!!

2) Το πρόγραμμα θα μπορεί να τροποποιηθεί, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών και τις γενικότερες συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων.

         ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΘΛΑ»

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΣΤΑΔΙΟ : ΩΡΩΠΟΥ

ΩΡΑ

ΔΡΟΜΟΙ

ΑΛΜΑΤΑ

ΡΙΨΕΙΣ

15:00

60m.ΠΚ Β

ΜΗΚΟΣ & ΥΨΟΣ ΠΠΒ

 
 

50m mini

   

15:30

60m. ΕΜΠ ΠΚ Β

   

15:45

60m. ΕΜΠ ΠΠΒ

   

16:00

60m. ΠΠΒ

ΥΨΟΣ & ΜΗΚΟΣ ΠΚΒ

 

16:30

   

ΣΦΑΙΡΑ & VORTEX ΠΠΒ

17:00

500m mini

 

ΣΦΑΙΡΑ & VORTEX ΠΚΒ

17:30

1.000m. ΠΠΒ

   

17:45

1.000m. ΠΚΒ

   
       
       
       
       

Σημείωση : 1) Τα χρώματα μπορούν να βοηθήσουν την επιλογή αγωνισμάτων και την σειρά που θα ακολουθήσουν τα παιδιά ανάλογα την επιλογή αγωνισμάτων

2) Το πρόγραμμα θα μπορεί να τροποποιηθεί, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών και τις γενικότερες συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων.

3) Στο πρόγραμμα μπορεί να μπουν εμβόλιμα και κάποια αγωνίσματα ΜΙΝΙ .

Νέα

Όλα τα νέα

Γεγονότα

Όλα τα γεγονότα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia