Σφάλμα
 • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 53

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Σήμερα Τρίτη 3/6/2014 και ώρα 12:30 στα γραφεία της ΕΣΚΑ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων της Β και Γ κατηγορίας Ανδρών της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-2014.

Νέα

Όλα τα νέα

Γεγονότα

 • Μία αποτελεσματική χρονιά του τμήματος μπάσκετ

  Οι αγώνες μπαράζ μεταξύ των επιλαχόντων ομάδων τελείωσαν με την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανελληνίου Γ.Σ να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση.

  Η άνοδος της παιδικής ομάδας στην Α' κατηγορια είχε ως αποτέλεσμα την προσέλευση στον Σύλλογο πολλών μπασκετμπολιστών που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό του Πανελληνίου.

  Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα συνεχιστούν ´εως το τέλος Ιουνίου. Στις προπονήσεις θα δοκιμαστούν και οι επιθυμούντες να ενταχθούν στις ομάδες.

  Οι αρμόδιοι προπονητές θα υποβάλλουν τις προτάσεις τους με τους επιλεγέντες υποψηφίους στην Διοίκηση του Πανελληνίου, η οποία είναι η μόνη αρμόδια για την διαπραγμάτευση με τις διοικήσεις άλλων ομάδων καθώς και με τους γονείς.

   

 • Η ανδρική ομάδα μπάσκετ διεκδικεί την άνοδο!

  Υστερα από την πολύ καλή πορεία της παιδικής ομάδας, την χρονιά που πέρασε, που είχε σαν αποτέλεσμα την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια και την άνοδό της σε ανώτερη κατηγορία, το τμήμα Μπάσκετ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι και η ανδρική ομάδα του Συλλόγου, διεκδικεί την άνοδό της στην ανώτερη κατηγορία.

  Το τμήμα Μπάσκετ, συνεχίζοντας την παράδοση του ΠΓΣ στην ανάδειξη ταλέντων, αποφάσισε, σε συνεργασία των προπονητών της ανδρικής ομάδας κ. Κ. Ρέππα και παιδικής/εφηβικής Γ. Κεφάλα καθώς και του εφόρου του τμήματος, την ενίσχυση της ανδρικής ομάδας στα playoff, εκτός από τους ήδη χρησιμοποιηθέντες από την εφηβική ομάδα Ραφαήλ Κουρουπού και Γεράσιμου Λέκκα, να ενσωματώσει από την παιδική ομάδα τον Τ. Δημητρόγλου και Ι. Νικολαράκο.

  Για όλους τους πιό πάνω λόγους, σας προσκαλούμε την Τρίτη 9.5.2017, στις 22.00, στο γήπεδο Μετς στο Παγκράτι, ενάντια στη Νίκη Αθηνών.
  Η παρουσία σας θα βοηθήσει τους παίκτες μας στην επίτευξη και αυτού του στόχου.
  Πιστεύουμε στο τέλος του αγώνα να ακουστεί για μία ακόμη φορά η ιαχή ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ.

 • Μπάσκετ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. – ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ

  ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ
  Δ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β΄ΦΑΣΗ

  Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 και ώρα 21.30

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. – ΠΑΟ ΔΑΦΝΗ

Όλα τα γεγονότα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2014. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia