Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας κατηγορίας Παίδων-Παμπαίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων έτους 2018

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας ενημέρωσε τους συλλόγους για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας κατηγορίας Παίδων-Παμπαίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων έτους 2018.

Αναλυτικά η προκήρυξη:

Περισσότερα...

Διοργάνωση τουρνουά πόλεων Πραβατζή.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Π για τη διοργάνωση του τουρνουά πόλεων Πραβατζή, στις 3 Φεβρουαρίου 2018:

Περισσότερα...

Αγωνιστικό τριήμερο «Ευπατωριάδα» (Θεσσαλονίκη, 26/27/28 Ιανουαρίου)

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγωνιστικού τριήμερου «Ευπατωριάδα», που θα διεξαχθεί στις 26/26/28 Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ: ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ “ΕΥΠΑΤΩΡΙΑΔΑ” (ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ “ΕΥΠΑΤΩΡ”)

Η Διοίκηση του "ΕΥΠΑΤΩΡ" Christoforidis Boxing Club και ο Δήμος Κορδελιού- Εύοσμου σας προσκαλεί στο πρώτο αγωνιστικό τριήμερο πυγμαχίας "ΕΥΠΑΤΩΡΙΑΔΑΣ" (Κύπελλο ΕΥΠΑΤΩΡ) υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 26/27/28 Ιανουαρίου 2018 στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης στο κλειστό γυμναστήριο (Καραολή Δημητρίου 219).

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην "ΕΥΠΑΤΩΡΙΑΔΑ" μπορούν να είναι σύλλογοι οποιωνδήποτε χωρών είτε σύλλογοι της χώρας οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Οι ομάδες των ξένων χωρών είναι υποχρεωμένες να προσκομίσουν γραπτή επίσημη έγκριση από την Ομοσπονδία της χώρας τους.

Τα αγωνιστικά δελτία των αθλητών/αθλητριών ( Ελλήνων και ξένων) πρέπει να έχουν το λιγότερο τρίμηνη ισχύ από την μέρα έκδοσης.

Στην "ΕΥΠΑΤΩΡΙΑΔΑ" μπορούν να συμμετέχουν πυγμάχοι (άντρες/γυναίκες/παίδες/παμπαίδες/νέοι/κορασίδες/νεανίδες) όλων των ηλικιών και κατηγοριών βάρους, βάση της προκήρυξης της Ε.Ο.Πυγμαχίας.

Η ζύγισή των αθλητών και αθλητριών θα γίνει στις 26/01/2018 στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης στο κλειστό γυμναστήριο (Καραολή Δημητρίου 219) από τις 08:00 π.μ. μέχρι 10:00 π.μ.

Η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής θα είναι μέχρι τις 10/01/2018.Όλα τα απαραίτητα (έγγραφα,αιτήσεις,επίσημη έγκριση κλπ)πρέπει να σταλούν μέσα στην προθεσμία στο παρακάτω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα έξοδα διαμονής διατροφής και μετακίνησης θα επιβαρύνουν τα συμμετέχοντα σωματεία.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ (Αθλητών/Αθλητριών)

 • 1η κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα
 • 2η μετάλλιο και δίπλωμα
 • 3η μετάλλιο και δίπλωμα

Ο καλύτερος αθλητής του τουρνουά θα ψηφιστεί με μυστική ψηφοφορία μεταξύ των προπονητών και θα βραβευτεί με κύπελλο και δίπλωμα. Η τηλεοπτική κάλυψη της οργάνωσης θα γίνει από την κρατική τηλεόραση.

Με εκτίμηση,

Προέδρος Στέφανος Γρηγοριάδης

Ο Γεν. Γραμματέας  Θεόφιλος Ελευθεριάδης

eupatwriada

Οι αθλητές της πυγμαχίας εν ώρα προπόνησης! (pics)

Δείτε τους αθλητές της πυγμαχίας εν ώρα προπόνησης

Περισσότερα...

Φωτογραφίες από προπονήσεις των αθλητών μας
Δείτε αναλυτικά φωτογραφίες από προπονήσεις των αθλητών του Πανελληνίου σε όλα τα τμήματα.

Περισσότερα...

Αγώνες στη μνήμη του Στέλιου Κούρκουλα

Αγώνες στην μνήμη του Στέλιου Κούρκουλα, ενός μεγάλου δασκάλου της ελληνικής πυγμαχίας, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με το σωματείο των Ολυμπιονικών, πρόκειται να διοργανώσει το Πυγμαχικό τμήμα του Πανελληνίου Γ.Σ, την Κυριακή 23 Απριλίου, στην αίθουσα του τμήματος.

Λιλιπούτειοι πυγμάχοι, αλλά και αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας που στελεχώνουν το τμήμα, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, μέσα από ένα άθλημα, όπου ο σεβασμός στον αντίπαλο, αποτελεί απόλυτη προϋπόθεση για την διεξαγωγή μιας μονομαχίας.

Δείτε φωτογραφία των αθλητών μας

Περισσότερα...

Νέα

Όλα τα νέα

Γεγονότα

 • ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ (pics)

  Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε από το πυγμαχικό τμήμα του Πανελληνίου Γ.Σ, πυγμαχική ημερίδα στη μνήμη του μεγάλου δασκάλου, Στέλιου Κούρκουλα. Αθλητές όλων των ηλικιών που πλαισιώνουν το τμήμα, πήραν μέρος στους εκπαιδευτικούς αγώνες, στους οποίους μετείχαν συνολικά 52 πυγμάχοι από 10 σωματεία. Στους αγώνες παρέστησαν ο γιός του Στέλιου Κούρκουλα, Νίκος, αλλά και ο εγγονός του Στέλιος.

 • Αγώνες στη μνήμη του Στέλιου Κούρκουλα

  Αγώνες στην μνήμη του Στέλιου Κούρκουλα, ενός μεγάλου δασκάλου της ελληνικής πυγμαχίας, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με το σωματείο των Ολυμπιονικών, πρόκειται να διοργανώσει το Πυγμαχικό τμήμα του Πανελληνίου Γ.Σ. την Κυριακή 23 Απριλίου, στην αίθουσα του τμήματος.

  Λιλιπούτειοι πυγμάχοι, αλλά και αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας που στελεχώνουν το τμήμα, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, μέσα από ένα άθλημα, όπου ο σεβασμός στον αντίπαλο, αποτελεί απόλυτη προϋπόθεση για την διεξαγωγή μιας μονομαχίας.

Όλα τα γεγονότα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia