Σεμινάριο προπονητών χαντ-μπoλ στον Πανελλήνιο Γ.Σ.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/5 (συνεχεια)

Περισσότερα...

6ου Διεθνές Τουρνουά «Βριληττός»

Ανακοίνωση για τις δράσεις στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Τουρνουά «Βριληττός» εξέδεωσε η Ένωση Σωματείων Χειροοσφαιρίσεως Ελλάδας, ενημερώνοντας σχετικά τους συλλόγους.

Αναλυτικά:

Περισσότερα...

Στην Εθνική Νέων ο αθλητής του ΠΓΣ, Χρήστος Μπαλάσκας

Ο αθλητής του Πανελλήνιου Γ.Σ, Χρήστος Μπαλάσκας, θα βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων, όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας. (συνέχεια)

Περισσότερα...

Στο διακλιμακιακό καμπ ο αθλητής του Π.Γ.Σ, Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ο αθλητής μας, Παπαδόπουλος Δημήτριος, που αγωνίζεται στην κατηγορία Παμπαίδων Α', κλήθηκε να συμμετέχει στο διακλιμακιακό καμπ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Προσοτσάνη από τις 17 έως 19 Φεβρουαρίου.

Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου από το Ο.Α.Κ.Α. Ο Πανελλήνιος Γ.Σ τον στηρίζει και φυσικά του εύχεται καλή επιτυχία!

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ENAΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ HAND-BALL

Το HAND-BALL σε νεαρά παιδιά προσφέρει κατα αρχάς την διασκέδαση του παιγνιδιού που είναι και το σημαντικότερο στοιχείο στην αρχική ενασχόληση με οποιοδήποτε άθλημα.

Βελτιώνει την φυσική κατάσταση  σε όλες τις μορφές της (ταχύτητα αντοχή δύναμη ευλυγισία ευκαμψία ) και ταυτόχρονα ενισχύει τον ψυχισμό και την κοινωνικότητα.

Ατομική υπευθυνότητηα, συνεργασία και ομαδικότητα, σεβασμό στο περιβάλλον( αντίπαλοι συμπαίκτες  διαιτητές )  και τις αποφάσεις τους,  τήρηση των κανονισμών και διατήρηση του  αυτοελένχου είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της ενασχόλησης.

Αποτέλεσμα όλων αυτών  είναι η βελτίωση της επιμονής της υπομονής και της αυτοπεποίθησης  που δίνουν ισχυρά εφόδια  όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά και για να μπορούν να ξεπερνάνε  τα εμπόδια της μελλοντικής ζωής τους.

Γεγονότα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia