Δωρεάν Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή 2021

O Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος, ιστορικά συνεργάτης και συνοδοιπόρος της Ελληνικής Παιδείας, προσφέρει φέτος μια μοναδική, ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία στους μαθητές της Αθήνας και τις οικογένειές τους, σε μια δύσκολη συγκυρία για τα νοικοκυριά, την υγεία και την οικονομία.

Ο Σύλλογος των Ολυμπιονικών δίνει τη δυνατότητα έκδοσης Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, σε δύο διημερίδες που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις μας, ως εξής:

Την Παρασκευή 24/09/2021 (και ώρες 13.00-18.00), το Σάββατο 25/09/2021 (και ώρες 09.00-13.00), την Παρασκευή 01/10/2021 (και ώρες 13.00-18.00) και Σάββατο 02/10/2021(και ώρες 09.00-13.00)

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές, μπορούν να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. Ευελπίδων 2, Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ.

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τμήματα που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Ο αθλητισμός, τα σπορ και το παιγνίδι είναι για τα παιδιά ένας τρόπος όχι μόνο για να εξασκηθούν και να αναπτύξουν νέες σωματικές ικανότητες αλλά και για να κάνουν νέους φίλους, να μάθουν να είναι μέλη μιας ομάδας, να ψυχαγωγούνται και να βελτιώσουν το αίσθημα αυτοπεποίθησής τους.

Οι εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου βρίσκονται σε έκταση 27 στρεμμάτων δίπλα στο Πεδίο του Άρεως. Εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα γίνεται η κλινική εξέταση από Ειδικούς Ιατρούς, οι οποίοι θα χορηγούν την απαιτούμενη ιατρική γνωμάτευση για την έκδοση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή και τη συμμετοχή τους στις σχολικές δραστηριότητες.

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου Αλέξης Αλεξόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλή Νέα

Ακύρωση προπονήσεων ακαδημιών σήμερα 26/1/2023

Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, οι Ακαδημίες του Συλλόγου δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, εκτός των αγωνιστικών τμημάτων πετοσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης και χειροσφαίρισης που προπονούνται στο κλειστό

Αγώνες ρίψεων “Πέτρος Ακριβάκης”

Ο Πανελλήνιος Γ. Σ. προκηρύσσει και διοργανώνει σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας αγώνες ρίψεων Ανδρών-Γυναικών με την επωνυμία “ΠΕΤΡΟΣ ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ”, στη μνήμη του

Έναρξη Ακαδημιών

Οι εγγραφές για τις Ακαδημίες μας ξεκίνησαν από 25 Αυγούστου 2022. Έναρξη Ακαδημιών Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022.