Θριαμβευτής και πάλι ο Πανελλήνιος στο Μοντέρνο Πένταθλο

Για ακόμη χρονιά ο Πανελλήνιος ΓΣ ήταν θριαμβευτής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μοντέρνου Πεντάθλου Κ17 και Κ19, που διοργανώθηκαν στο κολυμβητήριο της Ραφήνας και τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Μοντέρνου Πεντάθλου στο Γουδή, καθώς έξι αθλητές και αθλήτριες του Αλέξανδρου Πανταζίδη κατέκτησαν πέντε μετάλλια, τα περισσότερα από κάθε άλλο σύλλογο (δύο χρυσά – ένα αργυρό – δύο χάλκινα). 

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Δημήτρης Δραζίνος στη κατηγορία Κ19, ενώ στην ίδια κατηγορία το ζευγάρι του συλλόγου μας (Θεοχάρης Μάινα και Μαρία – Νίκη Κοντοτάσιου) τερμάτισε πρώτο στη mixed σκυταλοδρομία Κ19. Η Αθηνά Σάρρα πήρε το αργυρό μετάλλιο και ο Θεοχάρης Μάινα το χάλκινο στην Κ19, ενώ το ζευγάρι των «μικρών» του συλλόγου μας (Νικόλας Τανασίτσιουκ – Αναστασία Παινέση) έκανε την έκπληξη και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στη mixed σκυταλοδρομία Κ17.  

Ένα ακόμη «σίγουρο» μετάλλιο χάθηκε από τη Μαρία Οπάντσα, που ήταν στο βάθρο των νικητριών τα δύο προηγούμενα χρόνια, αφού στα 200 μέτρα της κολύμβησης μηδενίσθηκε, καθώς σε μια άτυχη στιγμή ήπιε νερό και σταμάτησε, όχι όμως και συνολικά στον αγώνα, όπου έκανε καλές εμφανίσεις στη ξιφασκία και το Lazer Run.  

Δημήτρης Δραζίνος

Μοιραστείτε:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλή Νέα

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2022

Ξεκίνησε το Σκακιστικό Κύπελλο Ελλάδος 2022 (προκριματικός Αττικής). Στον 1ο αγώνα ο Πανελλήνιος με τους Κώστα Γεωργίου, Χάρη Μπάρδη, Χαράλαμπο Μποβιάτση και Βασίλη Σιδηρόπουλο νίκησε

Αγώνες στίβου “10α Παπαναστάσεια”

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ             Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος για 10η χρονιά προκηρύσσει και διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Αθήνας, αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΑ»,