ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2022

Ξεκίνησε το Σκακιστικό Κύπελλο Ελλάδος 2022 (προκριματικός Αττικής).

Στον 1ο αγώνα ο Πανελλήνιος με τους Κώστα Γεωργίου, Χάρη Μπάρδη, Χαράλαμπο Μποβιάτση και Βασίλη Σιδηρόπουλο νίκησε τον Πήγασο Κυψέλης με 4 –  0.

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 ο Πανελλήνιος στον 2ο αγώνα, απέκλεισε τον Σ.Ο. Κορυδαλλού με 2,5 – 1,5.

Από την ομάδα μας νίκησαν οι Κώστας Γεωργίου, Κώστας Κυμιωνής, ισοπαλία ο Βασίλης Σιδηρόπουλος και ηττήθηκε ο Χάρης Μπάρδης.

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 ξεκίνησαν οι προπονήσεις των αρχαρίων στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας. Οι προπονήσεις είναι δωρεάν μέχρι 18 Ιουνίου οπότε και θα τελειώσουν οι ανοιξιάτικες σκακιστικές εκδηλώσεις.  Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσει η Ακαδημία σκακιού του Συλλόγου το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε δεν σταματάμε. Ίσως αγωνιστούμε στην Α’ Εθνική τον Αύγουστο στη Θεσσαλονίκη,  Συνεχίζουμε στο κύπελλο,  θα πάμε στο Open της Ικαρίας, κλπ.     

Μοιραστείτε:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοφιλή Νέα

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2022

Ξεκίνησε το Σκακιστικό Κύπελλο Ελλάδος 2022 (προκριματικός Αττικής). Στον 1ο αγώνα ο Πανελλήνιος με τους Κώστα Γεωργίου, Χάρη Μπάρδη, Χαράλαμπο Μποβιάτση και Βασίλη Σιδηρόπουλο νίκησε

Αγώνες στίβου “10α Παπαναστάσεια”

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ             Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος για 10η χρονιά προκηρύσσει και διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Αθήνας, αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΑ»,