Σταδιακό άνοιγμα ακαδημιών

Ο Πανελλήνιος προχωρεί στο σταδιακό άνοιγμα των ακαδημιών του. Σε πρώτη φάση ανοίγουν από αύριο 2/6/21 και για όλον τον Ιούνιο:

  • Η ακαδημία στίβου για παιδιά 1ης Γυμνασίου και μεγαλύτερα, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή. Δημιουργούνται δύο τμήματα: 6-7 μμ και 7-8 μμ. Τα τμήματα θα περιλάβουν αυστηρά 10 παιδιά το καθένα. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο προπονητή κ. Προκόπη Χατζάκη στο 6975425021 επιλέγοντας το τμήμα της προτίμησής τους.
  • Το τμήμα στίβου ενηλίκων, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στις 8:30 μμ. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο προπονητή κ. Σταύρο Καρρέ στο 6974718667.

Το κόστος παραμένει στα 40 ευρώ/μήνα και πρέπει να εξοφληθεί προκαταβολικά (στους προπονητές) για το σύνολο του Ιουνίου.

Η είσοδος/έξοδος των αθλητών θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την είσοδο του κλειστού μπάσκετ στην οδό Ευελπίδων. Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να επιδεικνύουν ΑΡΝΗΤΙΚΟ test κορωνοϊού. Το αποτέλεσμα self-test είναι αποδεκτό. Οι γονείς των παιδιών ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ  να παραμένουν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου κατά την διάρκεια της προπόνησης των παιδιών.

Ο Πανελλήνιος θα εξετάσει το σταδιακό άνοιγμα και άλλων τμημάτων. Το κολυμβητήριο είναι προς το παρόν κλειστό λόγω επισκευών. Ευελπιστούμε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν μέσα στον Ιούνιο.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Δημοφιλή Νέα

Επίσκεψη του Albert Mallach στον Πανελλήνιο

Ο παλαίμαχος Ελληνοαμερικάνος μπασκετμπολίστας του Πανελληνίου της δεκαετίας του 80 Albert Mallach και η οικογένειά του μας τίμησαν με την παρουσία τους στις εγκαταστάσεις του

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 διεξήχθησαν οι εκλογές για τον νέο Πρόεδρο, το δεκαπενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου