Εξ αναβολής Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες

Η εξ αναβολής διαδικτυακή Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου ΓΣ θα ξεκινήσει σήμερα στις 17:00 στην πλατφόρμα Webex. Τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση μέσω του συνδέσμου που τους απεστάλη ήδη στη διεύθυνση email που έχουν δηλώσει και είναι ο ακόλουθος:

https://panellhniosgymnastikossyllogos.my.webex.com/panellhniosgymnastikossyllogos.my/j.php?MTID=m90e11695cb62e6ba487de3ea96c8851f

Όλα τα μέλη του Συλλόγου, ανεξαρτήτως εάν είναι οικονομικά τακτοποιημένα, μπορούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση με δικαίωμα λόγου. Συνιστάται η σύνδεση στην πλατφόρμα Webex να γίνει 15 λεπτά πριν την εκκίνηση της Γενικής Συνέλευσης.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη που εμφανίζονται στον κατάλογο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου στις 20/6/21 και στον πίνακα ανακοινώσεων του Συλλόγου. Οι σύνδεσμοι για τις ψηφοφορίες στην πλατφόρμα ΖΕΥΣ απεστάλησαν ήδη στα μέλη με δικαίωμα ψήφου, στη διεύθυνση email που έχουν δηλώσει.

Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης παραμένει η ίδια.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Δημοφιλή Νέα

Το “ΓΚΑΜΠΙ”* του Πανελληνίου Γ.Σ.

Κάπως έτσι ωραία και σκακιστικά θα περιγράφαμε την παράδοση της ανανεωμένης αίθουσας του “παλιού” φυσιοθεραπευτηρίου του συλλόγου στο σκακιστικό τμήμα. Δεν “θυσιάσαμε” όπως απαιτείται στο