Παγκόσμιοι πρωταθλητές η Αθηνά Σάρρα και ο Δημήτρης Δραζίνος!

Θρίαμβος για τους αθλητές του Πανελληνίου ΓΣ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Biathle – Triathle της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (UIPM), που έγινε στο Βάϊντεν της Γερμανίας, καθώς η Αθηνά Σάρρα και ο Δημήτρης Δραζίνος αναδείχθηκαν σε δύο αγωνίσματα παγκόσμιοι πρωταθλητές και κατέκτησαν μετάλλιο σε όποιο αγώνισμα πήρα μέρος!   

Η 17χρονη Αθηνά Σάρρα κατέκτησε μετάλλιο και στα τέσσερα αγωνίσματα στα οποία αγωνίστηκε, στα δύο ως ομάδα σκυταλοδρομίας με τον Δημήτρη Δραζίνο. Το ζευγάρι των αθλητών του ΠΓΣ πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία U19 στο triathle (4Χ5 εύστοχες βολές σκοποβολή, 4Χ50 μ. κολύμβηση, 4Χ800 μ. τρέξιμο) και το αργυρό στο biathle (4X50 μ. κολύμβηση, 4Χ800 μ. τρέξιμο).  

Ο απόλυτος θρίαμβος σημειώθηκε στο ατομικό αγώνισμα του triathle, όπου οι δύο 17χρονοι πρωταθλητές μας επικράτησαν στις κατηγορίες ανδρών – γυναικών, όπου αγωνίστηκαν μετά από επιλογή του προπονητή τους Αλέξανδρου Πανταζίδη.   Το τέταρτο μετάλλιο της Αθηνάς ήταν αργυρό στο ατομικό του Biathle, ενώ ο Δημήτρης, με δύο χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό,  δεν αγωνίστηκε σ’ αυτό το αγώνισμα, προκειμένου να κρατήσει δυνάμεις ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 Μοντέρνου Πεντάθλου που ξεκίνησε σήμερα (31 Αυγούστου) στην Πορτογαλία. Στην ίδια διοργάνωση παίρνει μέρος η 18χρονη Κωνσταντίνα Τσολάκη, πρωταθλήτρια γυναικών του Μοντέρνου Πεντάθλου το 2018 με τη φανέλα του ΠΓΣ και η 16χρονη Αριάδνη Νάσκαρη, επίσης αθλήτρια του συλλόγου μας στο τμήμα στίβου, με συμμετοχή στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο αγώνισμα των 3000 μέτρων.

Επίσης, η Αθηνά Σάρρα και ο Δημήτρης Δραζίνος συμμετείχαν στους αγώνες 2021 YOUTH EUROPEAN CHAMPIONSHIPS U17&19  στην πόλη Caldas da Rainha της Πορτογαλίας, όπου τερμάτισαν στην 7η θέση στην κατηγορία mixed relay U19. Οι πρωταθλητές μας είχαν 18 νίκες & 18 ήττες στην ξιφασκία , 2.17.33 χρόνο στην κολύμβηση και 11.40.82 στο Laser Run.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Δημοφιλή Νέα

Το “ΓΚΑΜΠΙ”* του Πανελληνίου Γ.Σ.

Κάπως έτσι ωραία και σκακιστικά θα περιγράφαμε την παράδοση της ανανεωμένης αίθουσας του “παλιού” φυσιοθεραπευτηρίου του συλλόγου στο σκακιστικό τμήμα. Δεν “θυσιάσαμε” όπως απαιτείται στο