Σταδιακό άνοιγμα ακαδημιών

Ο Πανελλήνιος προχωρεί στο σταδιακό άνοιγμα των ακαδημιών του. Σε πρώτη φάση ανοίγουν από αύριο 2/6/21 και για όλον τον Ιούνιο:

  • Η ακαδημία στίβου για παιδιά 1ης Γυμνασίου και μεγαλύτερα, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή. Δημιουργούνται δύο τμήματα: 6-7 μμ και 7-8 μμ. Τα τμήματα θα περιλάβουν αυστηρά 10 παιδιά το καθένα. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο προπονητή κ. Προκόπη Χατζάκη στο 6975425021 επιλέγοντας το τμήμα της προτίμησής τους.
  • Το τμήμα στίβου ενηλίκων, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στις 8:30 μμ. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο προπονητή κ. Σταύρο Καρρέ στο 6974718667.

Το κόστος παραμένει στα 40 ευρώ/μήνα και πρέπει να εξοφληθεί προκαταβολικά (στους προπονητές) για το σύνολο του Ιουνίου.

Η είσοδος/έξοδος των αθλητών θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την είσοδο του κλειστού μπάσκετ στην οδό Ευελπίδων. Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να επιδεικνύουν ΑΡΝΗΤΙΚΟ test κορωνοϊού. Το αποτέλεσμα self-test είναι αποδεκτό. Οι γονείς των παιδιών ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ  να παραμένουν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου κατά την διάρκεια της προπόνησης των παιδιών.

Ο Πανελλήνιος θα εξετάσει το σταδιακό άνοιγμα και άλλων τμημάτων. Το κολυμβητήριο είναι προς το παρόν κλειστό λόγω επισκευών. Ευελπιστούμε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν μέσα στον Ιούνιο.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Δημοφιλή Νέα

Το “ΓΚΑΜΠΙ”* του Πανελληνίου Γ.Σ.

Κάπως έτσι ωραία και σκακιστικά θα περιγράφαμε την παράδοση της ανανεωμένης αίθουσας του “παλιού” φυσιοθεραπευτηρίου του συλλόγου στο σκακιστικό τμήμα. Δεν “θυσιάσαμε” όπως απαιτείται στο