Το “ΓΚΑΜΠΙ”* του Πανελληνίου Γ.Σ.

Κάπως έτσι ωραία και σκακιστικά θα περιγράφαμε την παράδοση της ανανεωμένης αίθουσας του “παλιού” φυσιοθεραπευτηρίου του συλλόγου στο σκακιστικό τμήμα. Δεν “θυσιάσαμε” όπως απαιτείται στο σκάκι αλλά επενδύσαμε στο μέλλον.

Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος και επίσημα πριν λίγες μέρες εγκαινίασε τη νέα σκακιστική του αίθουσα που δικαιωματικά φέρει το όνομα “Πέτρος Κολυβάς”. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στις προσπάθειες των αθλητών του και στην περαιτέρω εξάπλωση του στις μικρές ηλικίες.

Παραθέτουμε το κείμενο ανακοίνωση της κ. Μαρίας Κολυβά και της ευχόμαστε τα καλύτερα!

“Εχτές ήταν τα εγκαίνια της νέας σκακιστικής αίθουσας του Πανελληνίου Γ.Σ. “Πέτρος Κολυβάς”. Είμαι χαρούμενη που σε μικρό χρονικό διάστημα και σε αντίξοες συνθήκες ανακαινίσαμε μια αίθουσα που από άποψη καλαισθησίας είναι αντάξια της προσωπικότητας του πατέρα μου. Επίσης είμαι χαρούμενη που η αίθουσα απέκτησε το όνομα “Πέτρος Κολυβάς” και με αυτό τον τρόπο αναγνωρίστηκε το έργο ενός ανθρώπου που εκτιμώ σήμερα περισσότερο από ποτέ για το ήθος, την ανιδιοτελή του προσφορά και την αξιοπρέπεια του. Εύχομαι σύντομα η αίθουσα να γεμίσει από πιτσιρίκια που θα τη χαρούν και θα ξεκινήσουν τη δική τους σκακιστική πορεία!”

#σκάκι #chess #chessclub #ΠΓΣ

Photo credits: Dimitris Polymenopoulos

*Γκάμπι (Gambit): μία στρατηγική ανοίγματος στην οποία μία από τις πλευρές, συχνότερα τα λευκά, θυσιάζει υλικό, συνήθως κάποιο πιόνι, με την σκοπό να επιτύχει στρατηγικά οφέλη.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Δημοφιλή Νέα