Η Ανασκόπηση του Πανελληνίου Γ.Σ. για το έτος 2025. Σεπτέμβριος

Ο Σεπτέμβριος του 2025 ξεκίνησε με μία πολύ άσχημη είδηση για τον Πανελλήνιο Γ.Σ. και το Ελληνικό Χάντμπολ. Η αγωνιστική δράση έφερε στα τμήματα μας, κάποιες επιτυχίες από γνωστούς ή λιγότερο γνωστούς αθλητές μας, ενώ άρχισαν τους αγώνες τους και τα ηλικιακά τμήματα μπάσκετ. Η ανασκόπηση του Πανελληνίου Γ.Σ. για το 2025 συνεχίζεται.

Σεπτέμβριος

2/9: Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αποχαιρετούν με οδύνη τον πρώην διεθνή αθλητή Γιάννη Ζαρλακούτη που έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, μετά από μία πολυετή γενναία μάχη με τον καρκίνο. Το γελαστό παιδί με τη χρυσή καρδιά που είχε κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλου του αθλήματος με το λαμπρό χαρακτήρα του, δεν είναι πια μαζί μας, ενώ σε 5 ημέρες, στις 7 Σεπτεμβρίου θα γινόταν 47 ετών.

9/9: Για μία ακόμη χρονιά ο Πανελλήνιος Γ.Σ., ήταν δίπλα στους μαθητές, δίνοντας σε περισσότερους από 300 την δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν Ατομικό Δελτίο Υγείας για την σεζόν 2025-26.

13/9: Έχοντας πολύ κακό ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (21,1%) και στις βολές με 10 επιτυχημένες στις 23, η ανδρική ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ. ηττήθηκε με 70-63 από την ομάδα της Α.Ε. Νέας Κηφισιάς στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

17/9: Με εντός έδρας νίκη 30-29 επί της Α.Ε. Νέας Κηφισιάς, ξεκίνησε τα παιχνίδια της στην Α2 ΕΣΚΑ η παιδική ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ. Ένα εξαιρετικό παιχνίδι έδωσαν στην δική τους πρεμιέρα οι έφηβοι του Πανελληνίου Γ.Σ. και του Κ.Α.Ο. Μελισσίων, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη στην παράταση με 74-69 για την Α2 ΕΣΚΑ.

20/9: Η αθλήτρια του Πανελληνίου Γ.Σ. Χριστίνα Παπαδοπούλου ολοκληρώνει τον αγώνα της στα 20χλμ Βάδην του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με νέο φετινό ρεκόρ σε 1 ώρα 35.05 καταλαμβάνοντας την 34η θέση στο κορυφαίο ραντεβού.

21/9: Εξαιρετικά ξεκίνησε την σεζόν του ο 13χρονος αθλητής του Πανελληνίου Γ.Σ. Άγγελος Ξένος. Ο νεαρός ξιφομάχος μας κατάφερε να διεκδικήσει την πρόκριση του στην 16άδα του πρώτου αγώνα Κυπέλλου στο ξίφος μονομαχίας. Ολοκλήρωσε την παρουσία του παίρνοντας την 20ή θέση, ανάμεσα σε 47 αθλητές έως 20 ετών και έδειξε ότι μπορούμε να περιμένουμε ακόμη περισσότερα.

23/9: Οι παίδες του Πανελληνίου Γ. Σ. για το πρωτάθλημα μπάσκετ Α2 της ΕΣΚΑ φιλοξενήθηκαν στον Άγιο Στέφανο από τον Οίον και επικράτησαν με 48-35. Η Α.Ε. Πεντέλη ξεκίνησε πιό δυνατά στο ματς απέναντι στον Πανελλήνιο Γ. Σ. στον αγώνα των εφήβων για την δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας της ΕΣΚΑ, όμως με τον Σωτήρη Παραλίκα να τελειώνει τον αγώνα με 31 πόντους και 10 στα 16 τρίποντα, οι αθλητές μας πήραν τη νίκη με 75-58.

28/9: Την 2η θέση πήρε στα 81 κιλά του Κυπέλλου Αχαρνών Τζούντο ο Γιάννης Παπαγιαννάκης και την 3η στα 90 κιλά ο Θεμιστοκλής Δημόπουλος. Πολύ καλές εμφανίσεις είχαμε και από τους μικρούς αθλητές μας.

30/9: Η έλλειψη καλών επιλογών στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο λόγος που οι παίδες του Πανελληνίου Γ.Σ., υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ, από την Νήαρ Ήστ με 47-58. Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Έφηβοι του Πανελληνίου Γ.Σ. στο πλαίσιο της Α2 ΕΣΚΑ και πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους καθώς επικράτησαν με 84-39 του Αστέρα Νέας Μάκρης.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Δημοφιλή Νέα