Πρώτη θέση για τις γυναίκες Κ23 στο Πανελλήνιο ανωμάλου

Την 1η θέση στο ομαδικό γυναικών Κ23 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος που έγινε στα Τρίκαλα κατέκτησε η ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ. με τις Αριάδνη Νάσκαρη, Θεοδώρα Καλογεροπούλου, Δήμητρα Πατσούρα, Γλυκερία Σκάρκου και Χριστίνα Κάζαγλη. Στην ίδια κατηγορία των ανδρών οι αθλητές μας Νικόλαος Παπαδημητρίου, Φίλιππος Σεχίδης και Θεοχάρης Μάινα κατετάγησαν 4οι.

Ατομικά, οι Αριάδνη Νάσκαρη και Νικόλαος Παπαδημητρίου πήραν την 4η θέση, η Βερονίκη Μπουγά ήταν 7η, η Μαρίλια Πατσούρα και ο Φίλιππος Σεχίδης 12οι, η Θεοδώρα Καλογεροπούλου 15η, η Δήμητρα Πατσούρα 16η, η Γλυκερία Σκάρκου και ο Ευάγγελος Πατσούρας 17οι, η Χριστίνα Κάζαγλη 23η, ο Γιώργος Κωνσταντίνου 28ος, ο Αστέριος Μπαράκος 32ος, ο Θεοχάρης Μάινα 36ος, ο Αθανάσιος Σπαντούρος 50ος, ο Βασίλης Ματσούκας 55ος και ο Γιάννης Καλύβας 75ος.

Οι αγώνες έγιναν κάτω από βροχή και δυνατό αέρα στην μεγαλύτερη διάρκεια τους, με τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των σωματείων να δυσκολεύονται πάρα πολύ. Ο Πανελλήνιος Γ.Σ. τους συγχαίρει όλους για τις προσπαθειές τους.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Δημοφιλή Νέα