Γεγονός

 • Χαιρετισμός Προέδρου Πανελληνίου Γ.Σ.

  03/10/2017 - Χαιρετισμός Προέδρου Πανελληνίου Γ.Σ.

  Αγαπητοί Φίλοι, Αθλητές, Προπονητές, όλων των τμημάτων, Γονείς και Μέλη του μεγάλου και ιστορικού συλλόγου
  Αποτελεί για μένα μέγιστη τιμή και υπέρτατο καθήκον η ανάληψη ευθύνης που μου ανατίθεται. Καταρχήν, ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον πρώην Πρόεδρο του Πανελληνίου κ. Ζερβουδάκη που υπέδειξε την υποψηφιότητα μου επιλέγοντας την παραμονή του στο Διοικητικό Συμβούλιο ως απλό μέλος, όπως και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ομόφωνα με εξέλεξαν ως Πρόεδρο του Συλλόγου των Ολυμπιονικών. Σε όλους εσάς, εκτός από τις ευχαριστίες δίδω και τη διαβεβαίωση πως θα αναλώσω όλες τις δυνάμεις μου προκειμένου ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα Σύλλογος να βγει από την κρίση και να οδηγηθεί στην απόλυτη νομιμότητα και στην αγωνιστική του καταξίωση.

  Προς τούτο προσβλέπω στην συμπαράσταση σας, στην κριτική σκέψη σας και την εποικοδομητική συμβολή σας. Τούτη τη στιγμή, κάνω την έκκληση προς τους αθλητές τους, προπονητές τους, εργαζόμενους και τους γονείς των αθλουμένων, να στέρξουν την προσπάθεια ανάταξης εκδημοκρατισμού και ανάπτυξης του μεγάλου μας Συλλόγου.

  Ελπίζω, εύχομαι και αναμένω, η προσπάθεια όλων μας να κατατείνει στην επαναφορά της απόλυτης θεσμικής λειτουργίας, χωρίς κρυψίνοια και υποκειμενισμό για να οδηγηθούμε εν' τέλει σε μία εκλογική διαδικασία που θα δώσει ένα τέλος στην περιπέτεια των προσωρινών διοικήσεων.

  Στην προσπάθεια μας αυτή σας καλώ με πάθος αλλά χωρίς πάθη να εργαστούμε προς το συμφέρον της ανάπτυξης της καταξίωσης, της παιδαγωγικής και ηθικής ανάταξης αλλά και της οικονομικής εξυγίανσης. Να είστε βέβαιοι πως και η δική μου προσπάθεια θα χει αυτές τις αρχές ως σηματωρό.

  Σας ευχαριστώ

  Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Γ.Σ.
  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

  όλα τα αθλήματα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia