Γεγονός

 • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 19 Σεπτεμβρίου 2017

  19/09/2017 - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 19 Σεπτεμβρίου 2017

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  19 Σεπτεμβρίου 2017

   

  Πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο ότι ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Παφίλης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, ένα αθλητικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με διοικητική αυτονομία.

  Ο βουλευτής του ΚΚΕ υιοθέτησε συκοφαντικούς ισχυρισμούς "αγανακτισμένων πολιτών", που περιλαμβάνονται σε ανυπόγραφο έγγραφο εξώδικης διαμαρτυρίας.

  Λίγες ώρες μετά την επίδοση του στον Σύλλογο, προέκυψε η "ερώτηση" εμπλουτισμένη με μειωτικές εκφράσεις, όπως "τραμπουκικές" και "ρατσιστικές επιθέσεις".

  Ως υπεύθυνο μέλος του κοινοβουλίου κι ως άνθρωπος που έχει αρχή την υπεράσπιση του δικαίου και της ισονομίας, ουδέποτε απευθύνθηκε στον Πανελλήνιο, για να διασταυρώσει οποιαδήποτε πληροφορία. Είναι προφανές ότι κινήθηκε με υποκειμενικότητα, αγνοώντας τα αντικειμενικά στοιχεία.

  Αν το είχε πράξει, θα είχε επίγνωση ότι οι πρωτοστάτες των διαμαρτυρόμενων δηλώνουν "νομίμως και προσηκόντως" στις φορολογικές αρχές ότι δεν έχουν εισόδημα από τον Πανελλήνιο και κάποιοι από αυτούς αποδεδειγμένα συνδέονται με ζημιογόνες για το Σύλλογο πράξεις.

  Τους καλούμε και δημοσίως, καθώς ιδιωτικά ήδη το έχουμε πράξει, να προσκομίσουν τα απαιτούμενα για την πρόσληψή τους έγγραφα, εκτός αν μετέπειτα σκοπεύουν να προσβάλουν τις προσλήψεις τους, λόγω έλλειψης εξουσιοδότησης της προσωρινής διοίκησης!

  Να περιμένουμε από το ΚΚΕ ότι θα προσβάλλει και τις προσλήψεις που διενεργήσαμε;

  Θα ζητήσει την αντικατάσταση και την ανεργία όσων προτίθενται να δηλώνουν τα εισοδήματά τους, από τους "προστατευόμενους" του κ. Παφίλη;

  Αλήθεια, το ΚΚΕ είναι το κόμμα που υπερασπίζεται τον εργάτη, ή τον "εργάτη" που θέλει να επιβάλλει, καταπατώντας νόμους και φορολογικές διατάξεις που είναι δεσμευτικές για κάθε Έλληνα φορολογούμενο;

  Ως υπεύθυνο μέλος του κοινοβουλίου κι ως άνθρωπος που έχει αρχή την υπεράσπιση του δικαίου και της ισονομίας δεν μπήκε στον κόπο να μάθει για τη συνεργασία μας με ξενώνες ασυνόδευτων προσφυγόπουλων και με το ΚΕΘΕΑ.

  Αν τέτοιους "ρατσιστές" αντιμάχεται, τότε ας τα βάλει και με εμάς.

  Ως υπεύθυνο μέλος του κοινοβουλίου κι ως άνθρωπος που έχει αρχή την υπεράσπιση του δικαίου και της ισονομίας δεν μπήκε στον κόπο να πληροφορηθεί την έναρξη πληρωμής της ΕΥΔΑΠ, ύστερα από 20 χρόνια διοικήσεων αποτελούμενων από ανθρώπους του "κεφαλαίου" και του "κομματικού σωλήνα" κι όχι προσωρινής διοίκησης, η οποία αποτελείται από ανθρώπους που έχουν ιδρώσει τη φανέλα του συλλόγου, δίχως να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη.

  Ίσως "οι αγανακτισμένοι πολίτες" να εντάξουν στο κατηγορητήριο τους για υπέρβαση αρμοδιοτήτων την προσπάθεια να "συμμαζέψουμε" τον σύλλογο.

  Ίσως εκεί να μπορεί να ενταχθεί και η τακτική πληρωμή μισθών και εισφορών, σε αντίθεση με τις προηγούμενες για έξι χρόνια "προσωρινές διοικήσεις", που δημιούργησαν οφειλές πολλών μηνιαίων μισθών.

  Ας "αξιοποιήσουν" εναντίον της παρούσας προσωρινής διοίκησης και την έναρξη αποπληρωμής των οφειλών προηγούμενων διοικήσεων μεγαλο-καναλαρχών. Πιθανόν βέβαια να επιδιώκεται και η επιστροφή σε τέτοιες εποχές!

  Αλήθεια, το ΚΚΕ ποιον αθλητισμό θέλει;
  Τον επαγγελματικό, που μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς φοροδιαφυγής και καταπάτησης νόμων, ή τον αθλητισμό των σωματείων που διοικούνται από μέλη - πρώην αθλητές, στηριγμένα σε ευρύτερη λαϊκή βάση και αποδοχή;

  Αναζητούμε επίσης αντίστοιχη ερώτηση του ΚΚΕ για τις κάμερες στο ΟΑΚΑ, όπου διέρχονται παιδιά ακαδημιών μεγάλων συλλόγων.

  Ή μήπως υπάρχουν "καλές και κακές" κάμερες; Ενδεχομένως στο ΟΑΚΑ να έχουν μπει στην αριστερή πλευρά των χώρων οι κάμερες.

  Μέχρι χθες το ΚΚΕ κατήγγειλε την πρακτική των "αγανακτισμένων πολιτών". Για να αλλάξει την κεντρική του πολιτική αντίληψη, φανταζόμαστε θα υπάρχουν σοβαροί... προσωπικοί λόγοι.

  Διατηρούμε καλόπιστα την πεποίθηση ότι οι θέσεις και εκφράσεις του κ. Παφίλη οφείλονται σε άγνοια κι αναμένουμε την ανάκληση τους, επιφυλασσόμενοι των δικαιωμάτων μας, ως πρόσωπα κι ως εκπρόσωποι του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

  Όπως και να 'χει, εμείς οι... ρατσιστές θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε προσφυγόπουλα, να αγκαλιάζουμε όλα τα παιδιά του κόσμου, ανεξαρτήτου ονόματος, θρησκείας, χώρας.

  Όπως και να 'χει, εμείς οι... προσωρινοί θα συνεχίσουμε το συμμάζεμα του συλλόγου, θα επιμείνουμε να ασφαλίζονται οι εργαζόμενοι και να κόβουν παραστατικά οι "πάροχοι υπηρεσιών", θα σταματήσουμε τα... καφεδάκια (που λέει κι ο Κώστας Πελετίδης).

  Με... συντροφικούς χαιρετισμούς

  Η προσωρινή διοίκηση του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου

  όλα τα αθλήματα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia