Διοργάνωση τουρνουά πόλεων Πραβατζή.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Π για τη διοργάνωση του τουρνουά πόλεων Πραβατζή, στις 3 Φεβρουαρίου 2018:

«Η Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π) λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις του συνδέσμου Προπονητών Πυγμαχίας (Σ.Ε.Π.Π) ενόψει της προετοιμασίας των πυγμάχων για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων αλλά και τα αναφερόμενα στο κεφ.17 άρθρο 3 παρ.Ι της προκήρυξης των αγώνων του έτους 2018 αποφάσισε την διοργάνωση τουρνουά πόλεων Πραβατζή.

Η εν λόγω διοργάνωση θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο στις εγκαταστάσεις της αίθουσας πυγμαχίας στον Άγιο Κοσμά.

ΩΡΑ ΖΥΓΙΣΗΣ 10:00 έως 11:00 π.μ

Τα ενδιαφερόμενα σωματεία καλούνται να δηλώσουν τους πυγμάχους τους σύμφωνα με τη δήλωση συμμετοχής Νο.9 της προκήρυξης των αγώνων 2018 (επισυνάπτεται) και να την καταθέσουν στα γραφεία της Ε.Ο.Π το αργότερο έως την 31η Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη.

Για την Ε.Ο Πυγμαχίας,

Ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Γαζής

Ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτριος Γασπαρινάτος»

Νέα

Όλα τα νέα

Γεγονότα

  • ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ (pics)

    Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε από το πυγμαχικό τμήμα του Πανελληνίου Γ.Σ, πυγμαχική ημερίδα στη μνήμη του μεγάλου δασκάλου, Στέλιου Κούρκουλα. Αθλητές όλων των ηλικιών που πλαισιώνουν το τμήμα, πήραν μέρος στους εκπαιδευτικούς αγώνες, στους οποίους μετείχαν συνολικά 52 πυγμάχοι από 10 σωματεία. Στους αγώνες παρέστησαν ο γιός του Στέλιου Κούρκουλα, Νίκος, αλλά και ο εγγονός του Στέλιος.

  • Αγώνες στη μνήμη του Στέλιου Κούρκουλα

    Αγώνες στην μνήμη του Στέλιου Κούρκουλα, ενός μεγάλου δασκάλου της ελληνικής πυγμαχίας, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με το σωματείο των Ολυμπιονικών, πρόκειται να διοργανώσει το Πυγμαχικό τμήμα του Πανελληνίου Γ.Σ. την Κυριακή 23 Απριλίου, στην αίθουσα του τμήματος.

    Λιλιπούτειοι πυγμάχοι, αλλά και αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας που στελεχώνουν το τμήμα, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, μέσα από ένα άθλημα, όπου ο σεβασμός στον αντίπαλο, αποτελεί απόλυτη προϋπόθεση για την διεξαγωγή μιας μονομαχίας.

Όλα τα γεγονότα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia