Τρεις νίκες για τη σκακιστική ομάδα του Πανελλήνιου

Με 3 νίκες συνέχισαν οι αθλητές του Πανελλήνιου στα ομαδικά πρωταθλήματα του 2018. (συνέχεια).

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στον σημαντικότερο αγώνα, για το oμαδικό πρωτάθλημα Π.Ο.Α’ Εθνικής, o σύλλογος επικράτησε εντός έδρας του ισχυρού Α.Ο. Κηφισιάς με 7 - 3.

Ετσι, ο σύλλογος πορεύεται με αισιοδοξία στη συνέχεια, με το σκορ και την ποιότητα της ομάδας να δίνουν τα εχέγγυα για μια καλή πορεία στις επόμενες αγωνιστικές.

Ειδικότερα: Οι γυναικείες σκακιέρες μας (Ιουλία Μάκκα, Αλεξάνδρα Στελλάκη,Ελένη Αποστολίδου) σημείωσαν το απόλυτο 3-0 θέτοντας γερά τα θεμέλια του συνολικού αποτελέσματος. Νίκη σημείωσε και ο αρχηγός μας, Κωστας Γεωργίου. Ο Χαράλαμπος Μποβιάτσης κέρδισε με πειστικό τρόπο και ο νεαρός Χάρης Μπάρδης έχοντας μια φανερά καλύτερη θέση εξαρχής έφερε και αυτός θετικό αποτέλεσμα.

Ισοπαλίες για τον Απόστολο Παππά και τον μικρό και εξαιρετικά ταλαντούχο Ζώρζ Σουκαριέ. Ο Γιώργος Ελευθερίου και ο Νίκος Σκαλκώτας μετά από «μάχη» έχασαν, χωρίς όμως αυτές οι ήττες να μειώσουν την συνολική επιτυχία.

Ο έφορος, κ. Πέτρος Κολυβάς, η διαιτήτρια Μυρσίνη Λυμπερτού, καθώς και γονείς, φίλοι και όλοι όσοι υποστηρίζουν την σκακιστική ομάδα του Πανελλήνιου, δέχθηκαν συγχαρητήρια εκατέρωθεν για την καλή θέση στον ΠΟΑ, στοχεύοντας σε ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Γεγονότα

 • Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Φιλίππα Χατζηιωαννίδη

  Νέα εξαιρετική επίδοση της νεαρής αθλήτριάς μας, Φιλίππας Χατζηιωαννίδη,  στα Πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα στο Ρίο Αχαΐας, από τις 25 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

  Αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία κορασίδων κάτω των 14ων ετών. Με την πρώτη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί αφήνοντας πίσω σκακίστριες που είχαν ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς, καθώς οι δύο εξ αυτών ήταν οι περσινές πρωταθλήτριες στις κατηγορίες τους. Ωστόσο η Φιλίππα κατάφερε παίζοντας εντυπωσιακό σκάκι - για το επίπεδο της κατηγορίας - να συγκεντρώσει 5,5 βαθμούς σε 7 αγώνες, με 4 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου δύο μήνες αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο μαθητικό πρωτάθλημα και πλέον έχει κατακτήσει τα σημαντικά πανελλήνια τουρνουά στην κατηγορία της.

 • Η Φιλίππα Χατζηιωαννίδη πρώτη νικήτρια στα Πανελληνιά Μαθητικά Πρωταθλήματα 2017

  Από το Σάββατο 7 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα 10 Απριλίου διεξήχθησαν στο Λουτράκι τα Πανελλήνια Σκακιστικά Μαθητικά Πρωταθλήματα2017. (Συνέχεια) 

 • Παιδικό τουρνουά ΠΓΣ

  Αυτό το Σάββατο 19-11 θα πραγματοποιηθεί παιδικό τουρνουά σκάκι για αρχάρια παιδιά των Ακαδημιών του Πανελληνίου αλλά και παιδιά των Σχολείων της Κυψέλης και του Κέντρου. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.

Όλα τα γεγονότα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia