Σφάλμα
 • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 122

Ο Σπύρος Γιαννιώτης κοντά στους μικρούς κολυμβητές του Πανελληνίου!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης δίπλα στα παιδιά του Πανελληνίου

O πρεσβευτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης, Σπύρος Γιαννιώτης, παρακολουθεί ανελλιπώς τις προπονήσεις των λιλιπούτειων κολυμβητών του τμήματος Κολύμβησης του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, με τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τον καλύτερο!

23483240 1950531638553308 651569311 o

23484423 1950531651886640 909289214 o

Αποτελέσματα θερινών αγώνων 11-12 ετών!

3η ΘΕΣΗ :
ΠΑΠΟΥΤΣΗ 200 ΥΠΤΙΟ 11 ΕΤΩΝ
ΤΙΜΟΥΣ-ΓΙΑΛΑΜΑΣ-ΒΑΣΟΣ- ΜΠΑΤΙΣΤΑΚΗΣ 4χ100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 12 ΕΤΩΝ

4η ΘΕΣΗ :
ΒΑΣΟΣ 50 ΥΠΤΙΟ 12 ΕΤΩΝ
ΧΑΣΙΑΚΟΥ 400 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 11 ΕΤΩΝ
ΠΕΤΣΑΛΑΡΗ-ΜΠΙΦΣΑ-ΣΚΛΗΡΑ- ΠΕΤΡΑΤΟΥ 4χ100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 12 ΕΤΩΝ
ΒΑΣΟΣ-ΓΙΑΛΑΜΑΣ-ΤΙΜΟΥΣ- ΜΠΑΤΙΣΤΑΚΗΣ 4χ100 ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ 12 ΕΤΩΝ

5η ΘΕΣΗ :
ΜΠΑΤΙΣΤΑΚΗΣ 400 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 12 ΕΤΩΝ
ΒΑΣΟΣ 100 ΥΠΤΙΟ 12 ΕΤΩΝ
ΠΑΠΟΥΤΣΗ 100 ΥΠΤΙΟ 11 ΕΤΩΝ
ΚΟΥΚΟΣ 100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 11 ΕΤΩΝ
ΤΙΜΟΥΣ-ΒΑΣΟΣ-ΓΙΑΛΑΜΑΣ- ΜΠΑΤΙΣΤΑΚΗΣ 4χ200 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 12 ΕΤΩΝ
ΜΠΙΦΣΑ-ΠΕΤΡΑΤΟΥ-ΠΕΤΣΑΛΑΡΗ- ΣΚΛΗΡΑ 4χ100 ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ 12 ΕΤΩΝ
ΧΑΣΙΑΚΟΥ-ΠΑΠΟΥΤΣΗ- ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΑΛΚΟΥ 4χ100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 11 ΕΤΩΝ

6η ΘΕΣΗ :
ΠΕΤΡΑΤΟΥ 100 ΠΡΟΣΘΙΟ 12 ΕΤΩΝ
ΠΕΤΡΑΤΟΥ 200 ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ 12 ΕΤΩΝ
ΠΕΤΣΑΛΑΡΗ 200 ΥΠΤΙΟ 12 ΕΤΩΝ
ΒΑΣΟΣ 200 ΥΠΤΙΟ 12 ΕΤΩΝ
ΧΑΣΙΑΚΟΥ 200 ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ 11 ΕΤΩΝ
ΚΟΥΚΟΣ 400 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 11 ΕΤΩΝ
ΠΕΤΡΑΤΟΥ-ΜΠΙΦΣΑ-ΣΚΛΗΡΑ- ΠΕΤΣΑΛΑΡΗ 4χ200 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 12 ΕΤΩΝ

7η ΘΕΣΗ :
ΤΙΜΟΥΣ 100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 12 ΕΤΩΝ
ΜΠΑΤΙΣΤΑΚΗΣ 200 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 12 ΕΤΩΝ
ΧΑΛΚΟΥ 100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 11 ΕΤΩΝ
ΧΑΛΚΟΥ 200 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 11 ΕΤΩΝ
ΠΑΠΟΥΤΣΗ-ΧΑΣΙΑΚΟΥ-ΧΑΛΚΟΥ- ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ 4χ100 ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ 11 ΕΤΩΝ
ΚΟΥΚΟΣ-ΜΑΤΡΟΣ-ΑΜΟΥΝΤΖΑΣ- ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ 4χ100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 11 ΕΤΩΝ

8η ΘΕΣΗ :
ΠΕΤΡΑΤΟΥ 200 ΠΡΟΣΘΙΟ 12 ΕΤΩΝ
ΠΕΤΣΑΛΑΡΗ 200 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 12 ΕΤΩΝ
ΤΙΜΟΥΣ 200 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 12 ΕΤΩΝ
ΠΑΠΟΥΤΣΗ 200 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 11 ΕΤΩΝ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ 400 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 11 ΕΤΩΝ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - Κολύμβηση : Σπύρος Γιαννιώτης, προπονητής

Ποιος θα ήταν καλύτερη επιλογή για να διδάξει στα παιδιά τα μυστικά της κολύμβησης και τις αξίες του αθλητισμού από τον Σπύρο Γιαννιώτη; Ένας κολυμβητής που έδινε την ψυχή του, που δεν τα παρατούσε ποτέ, ο μόνος αθλητής με δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς στα 10 χλμ. Ανοικτής θαλάσσης και ασημένιος Ολυμπιονίκης στα 36 του! Από φέτος, ο Σπύρος Γιαννιώτης, ανέλαβε τη θέση του προπονητή στο κολυμβητικό τμήμα του Πανελληνίου, τον «σύλλογο των Ολυμπιονικών» και στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ - ΜΠΕ), μιλά για το νέο πάθος του, να βρίσκεται κοντά στα παιδιά και να τα διδάσκει τις αξίες του αθλητισμού.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ


Στις 16 Αυγούστου 2016, ο Σπύρος Γιαννιώτης, μας ξεσήκωσε, μας ενθουσίασε, μας... απογοήτευσε και μας επανέφερε άμεσα στην τάξη, παραδίδοντας μαθήματα ήθους και «ευ αγωνίζεσθαι»! Σε έναν τερματισμό-θρίλερ, στον τελευταίο αγώνα της κολυμβητικής καριέρας του, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ?το μόνο που έλειπε από τη συλλογή του- με τον ίδιο χρόνο με τον χρυσό Ολλανδό Φέρι Βέερτμαν που είχε ακουμπήσει πρώτος την πλάκα αφής, στα 10 χιλιόμετρα ανοικτής θαλάσσης. Ο Γιαννιώτης και η Ελλάδα απώλεσαν το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο για μία λάθος χεριά στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ποτέ δεν ήταν πιο εύστοχη η φράση «χρυσός στις καρδιές μας» στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, με τον Κερκυραίο κολυμβητή να απαιτεί από τον προπονητή του Νίκο Γέμελο να αποσύρει την ένσταση, αποδεχόμενος να «πληρώσει το τίμημα» για το λάθος του. Ποιος ξεχνά τα δάκρυά του στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης ασθμαίνοντας ακόμη από την υπερπροσπάθεια, όταν στο ίδιο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έμεινε 4ος, εκτός βάθρου, που ήταν το όνειρο ζωής του;


Και τώρα πανέτοιμος να αφοσιωθεί στην προπονητική, επιλέγοντας τον Πανελλήνιο. «Θέλω να προσφέρω. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα να βλέπεις τα παιδιά να ανεβαίνουν και να προοδεύουν. Νομίζω ότι είναι κάτι μοναδικό. Μέσα από την πρόοδο των παιδιών προοδεύεις κι εσύ. Ήξερα ακόμη από την ενασχόλησή μου ως αθλητής πως κάποια μέρα θα αναλάβω έναν τέτοιο ρόλο, συγκεκριμένα στο κολύμπι. Όταν ολοκληρώνεις ένα υψηλό επίπεδο, ξεκινά ένα άλλο επίπεδο, πιο απαιτητικό και νομίζω ότι έφτασε αυτή η ώρα,» εξηγεί ο Σπύρος Γιαννιώτης για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο κολυμβητής Σπύρος Γιαννιώτης ανήκει οριστικά στο παρελθόν; «Πλέον, κολυμπάω μόνο για μένα. Τώρα, θέλω να είμαι δίπλα στα παιδιά, να τα βελτιώνω, να τα κάνω καλύτερα. Αυτό έχει σημασία! Ολες τις ηλικίες, όλα τα παιδιά, να τους μάθεις ό,τι περιλαμβάνει ο αθλητισμός, και πνεύμα και σώμα!»

Η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο κολύμπι; «Σίγουρα το άθλημά μας είναι πολύ δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό σε παγκόσμιο επίπεδο. Γίνονται προσπάθειες, γίνεται καλή δουλειά! Νομίζω ότι θέλει πολύ επιμονή, υπομονή και έρχονται οι διακρίσεις, ναι!»

Υπάρχει ανταπόκριση από τα παιδιά και αγάπη για το συγκεκριμένο άθλημα; «Υπάρχουν αρκετά παιδιά στον Πανελλήνιο. Το καλοκαίρι λειτούργησαν camps με πάρα πολλά παιδάκια στην Κυψέλη. Όλα αυτά τα παιδιά, θα καταλήξουν εν συνεχεία στην επιλογή του αθλήματος που τους ταιριάζει: είτε αυτό είναι κολύμπι, είτε στίβος, είτε τζούντο, γιατί ο Πανελλήνιος έχει πολλά αθλήματα. Αυτά τα παιδιά είναι αυριανοί αθλητές και μπορεί και πρωταθλητές!»

Γιατί θα πρότεινε ο Σπύρος Γιαννιώτης στους γονείς να γράψουν τα παιδιά τους στην κολύμβηση; «Για να αθληθούν πρώτα απ? όλα! Το κολύμπι είναι Νο 1, από τα καλύτερα αθλήματα να ξεκινήσει ένα παιδί. Να μάθει πρώτα να κολυμπάει! Σε μία χώρα, όπως η Ελλάδα επιβάλλεται, αφού όλο το καλοκαίρι τα παιδιά είναι μέσα στις θάλασσες. Ενας άλλος σημαντικός λόγος είναι η υγεία. Αργότερα, αν τους αρέσει και θέλουν να το κάνουν σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο, μπορούν να το κάνουν σε επίπεδο πρωταθλητισμού».


Και ποιες είναι οι προοπτικές ανάπτυξης της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης κατά την άποψη του ασημένιου Ολυμπιονίκη; «Σίγουρα είναι ένα άθλημα που είναι τόσο όμορφο, αφού η χώρα μας έχει τόσο όμορφες θάλασσες, έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε πολλούς αγώνες, σε πολλά σημεία της Ελλάδας. Άλλωστε, η Ελλάδα περιτριγυρίζεται από μία μεγάλη πισίνα! Αυτό δεν το έχω πει εγώ. Το έχει πει ο προπονητής μου, ο Νίκος Γέμελος! Να μην κλέβουμε και τις ατάκες (γελάει). Τα παιδιά, λοιπόν ξεκινούν με την κολύμβηση στην πισίνα, αργότερα όταν μεγαλώσουν μπορούν να κάνουν παράλληλα και τα δύο, όπως έκανα κι εγώ και κάποια στιγμή θα τους τραβήξει ή το ένα ή το άλλο. Είναι πολύ όμορφο επίσης να βλέπεις αθλητές να κάνουν όλα τα αγωνίσματα. Εμείς είμαστε γεμάτοι ενέργεια, να βοηθήσουμε, να στηρίξουμε τον Πανελλήνιο σε μία προσπάθεια δύσκολη που κάνει και θα είμαστε δίπλα στα παιδιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ 

Ασπασία Βελονάκη - Δημοσιογραφική ομάδα ΠΓΣ 2017

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Αποτελέσματα: Κολυμβητική ημερίδα «Πρώτα αθλητές & μετά πρωταθλητές»

Συγχαρητήρια σε αθλητές αθλήτριες και προπονητές.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Περισσότερα...

Swimming Christmas Cup 2016: Αποτελέσματα

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

download 1.1

download 1.2

Επτά μετάλλια για την προαγωνιστική ομάδα

Ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες κολύμβησης 9-12 ετών που πραγματοποιήθηκαν στα κολυμβητήρια Χαϊδαρίου και Περιστερίου αντίστοιχα με την προαγωνιστική ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ. να πραγματοποιεί άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση κλείνοντας τη σεζόν με αισιοδοξία για το μέλλον.

Η ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ. συγκέντρωσε συνολικά 7 μετάλλια και 23 θέσεις εντός οκτάδας.


Συγχαρητήρια στους προπονητές Κώστα Μπακανδρέα, Χρήστο Μποφίλιο, Άρη Λοΐζο και σε όλους τους κολυμβητές-τριες μας για την φανταστική χρονιά...

Σας ευχαριστούμε πολύ και καλό καλοκαίρι!!!
Ραντεβού 1 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Εδώ μπορείτε να δείτε τις θέσεις που κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΑ"Ι"ΔΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ 23-24 ΜΑ"Ι"ΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ (8 ΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9-10-11 ΕΤΩΝ).

ΒΟΛΟΣ 2014

ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ.Η ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ,ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ "ΔΕΛΦΙΝΙΑ¨ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ:ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΑΝΔΡΕΑ,ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΦΙΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΛΟ"Ι"ΖΟ.

10273240 527575604020986 3194768150915771032 o

Θερινοί αγώνες προαγωνιστικής ομάδας

therino

Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, η εμφάνιση και τα αποτελέσματα της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Συλλόγου στους θερινούς αγώνες 2014 που έγιναν στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο

Εδώ μπορείτε να δείτε τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριές μας

200μ.Ελεύθερο Παίδων

43xroniaperisteri

1η-2η-3η νίκη ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. ΠΑΝΤΟΥ!!!

Μπλέ το βάθρο στα 200μ.Ελεύθερο Παίδων στους αγώνες στο Περιστέρι.  

Και όχι μόνο!!!

Καταπληκτικές επιδόσεις, βροχή μεταλλιών για αγωνιστική και προαγωνιστική.  

Καλύτερος αθλητής των αγώνων για την αγωνιστική ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ από τα 400μ.Ελεύθερο με 420 βαθμούς.

CAMP ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΓΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ,ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,"ΑΡΓΗΣ" ΚΑΙ "Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" 

ΠΑΣΧΑ 2014

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΓΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ),ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ!!!  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Συγχαρητήρια στην προαγωνιστική μας

swimmingproagonistiki

Με απόλυτη επιτυχία και πολύ καλά αποτελέσματα ολοκληρώθηκαν οι "Χειμερινοί Αγώνες" της προαγωνιστικής στις 8 και 9 Μαρτίου 2014 στο κολυμβητήριο της Νίκαιας.

Περισσότερα...

Νέα

Όλα τα νέα

Γεγονότα

 • Έναρξη προπονήσεων κολυμβητικού τμήματος

  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018

  Σας ενημερώνουμε οτι οι προπονήσεις της Αγωνιστικής και της Προαγωνιστικής του κολυμβητικού τμήματος του Π.Γ.Σ. ξεκινούν στις 04 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα.
  Αγωνιστική Ομάδα, 16.00 (με κολυμβητικό εξοπλισμό)
  Προαγωνιστική Ομάδα, 18.00 (με κολυμβητικό εξοπλισμό)

  Παράλληλα ο Υπεύθυνος του κολυμβητικού τμήματος Σπύρος Γιαννιώτης θα ενημερώσει τους γονείς της Αγωνιστικής Ομάδας για τον προπονητικό προγραμματισμό και τους στόχους της εφετινής χρονιάς.

  Καλή Αγωνιστική Χρονιά

 • Ένας Ολυμπιονίκης στους

  Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος θα ηγηθεί του τμήματος κολύμβησης. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, ένας από τους σημαντικότερους που έχουν περάσει από τη χώρα, θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των τμημάτων κολύμβησης του συλλόγου μας, θα είναι αυτός που θα βγάλει τα "δελφίνια" του αύριο.

  Ο Σπύρος Γιαννιώτης έρχεται σ' ένα ανανεωμένο -από κάθε άποψη- κολυμβητήριο, που πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας, που πρόσφατα ανακαινίστηκαν όλοι οι χώροι του, που τα νερά του είναι πεντακάθαρα. Γιατί μόνο οι καλύτερες συνθήκες ταιριάζουν στον καλύτερο του χώρου.

  Ο Σπύρος Γιαννιώτης γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1980 κι είναι ίσως ο σπουδαιότερος Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης. Αργυρός Ολυμπιονίκης στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, 5ος και 7ος Ολυμπιονίκης (2004) της κολύμβησης, ο μοναδικός Έλληνας με τριπλή παρουσία σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων.

  Το 2011 κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα 10 χλμ σε ανοιχτό νερό κι αναδείχθηκε Αθλητής της Χρονιάς από τον ΠΣΑΤ, βραβείο που κέρδισε και τις επόμενες χρονιές 2012 και 2013. Κατόπιν επιλέχθηκε από τη FINA ως υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής στον κόσμο για το 2012 στην ανοιχτή θάλασσα.

 • Αποτελέσματα: Θερινοί αγώνες 11-12 ετών (Περιστέρι 03-04.6.17)

  Δείτε αναλυτικά: 

  3η ΘΕΣΗ :
  ΠΑΠΟΥΤΣΗ 200 ΥΠΤΙΟ 11 ΕΤΩΝ
  ΤΙΜΟΥΣ-ΓΙΑΛΑΜΑΣ-ΒΑΣΟΣ- ΜΠΑΤΙΣΤΑΚΗΣ 4χ100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 12 ΕΤΩΝ

  4η ΘΕΣΗ :
  ΒΑΣΟΣ 50 ΥΠΤΙΟ 12 ΕΤΩΝ
  ΧΑΣΙΑΚΟΥ 400 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 11 ΕΤΩΝ
  ΠΕΤΣΑΛΑΡΗ-ΜΠΙΦΣΑ-ΣΚΛΗΡΑ- ΠΕΤΡΑΤΟΥ 4χ100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ 12 ΕΤΩΝ
  ΒΑΣΟΣ-ΓΙΑΛΑΜΑΣ-ΤΙΜΟΥΣ- ΜΠΑΤΙΣΤΑΚΗΣ 4χ100 ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ 12 ΕΤΩΝ (Περισσότερα) 

Όλα τα γεγονότα

contact

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για

τις ακαδημίες του

Πανελληνίου είναι 210 88 34 408 - 210 82 39 021.

Ώρες επικοινωνίας από τις

09:00-19:00 εκτός Σαββάτου

και Κυριακής.

Κεντρικά γραφεία:

210 88 46 081 - 210 82 33 720 Fax: 210 82 15 601

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1891

Πνευματικά Δικαιώματα Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος © 2017. Mε επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia